Witam,
Panowie mam pytanko.
Czym rózni się Cubase 5 od wersji Cubase 5 EE ? z tego co zauważyłem to cena jest atrakcyjna w wersji EE, i czy mogę taką wersje nabyć?? i co jest okrojone w EE ?
proszę o odp. :)
[addsig]
Cubase 5 a wersja EE
Re: Cubase 5 a wersja EE
...Czym rózni się Cubase 5 od wersji Cubase 5 EE ? z tego co zauważyłem to cena jest atrakcyjna w wersji EE, i czy mogę taką wersje nabyć?? i co jest okrojone w EE ?...
Cubase 5 EE jest programem w wersji edukacyjnej przeznaczonym dla szkół - nauczycieli, uczniów/studentów. Jedynym ograniczeniem licencyjnym jest brak możliwości zarobkowania przy pomocy tej wersji, stąd niższa cena. Funkcjonalnie niczym nie różni się od wersji komercyjnej.
Więcej informacji znajdziesz na stronie dystrybutora: www.audiofactory.pl/sklep
[addsig]
Cubase 5 EE jest programem w wersji edukacyjnej przeznaczonym dla szkół - nauczycieli, uczniów/studentów. Jedynym ograniczeniem licencyjnym jest brak możliwości zarobkowania przy pomocy tej wersji, stąd niższa cena. Funkcjonalnie niczym nie różni się od wersji komercyjnej.
Więcej informacji znajdziesz na stronie dystrybutora: www.audiofactory.pl/sklep
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
- Cubezero001
nie jestem uczniem, ani studentem .. czy nadal moge kupic taką wersje dla siebie, niezarabiając na niej, tylko sie edukować w domowym zaciszu??
na czym polega licencja?? to jest okresowa? że po jakims czasie przestanie mi działać ten program w wersji edukacyjnej??
na czym polega licencja?? to jest okresowa? że po jakims czasie przestanie mi działać ten program w wersji edukacyjnej??
...nie jestem uczniem, ani studentem .. czy nadal moge kupic taką wersje dla siebie, niezarabiając na niej, tylko sie edukować w domowym zaciszu??
na czym polega licencja?? to jest okresowa? że po jakims czasie przestanie mi działać ten program w wersji edukacyjnej??...
Nic Ci nie przestanie działać tylko jak będziesz chciał na legalu nagrać płytę to możesz mieć problem...
Ja właśnie się przesiadam z wersji edukacyjnej na pełną, mimo tego że mam prawo ją posiadać.
na czym polega licencja?? to jest okresowa? że po jakims czasie przestanie mi działać ten program w wersji edukacyjnej??...
Nic Ci nie przestanie działać tylko jak będziesz chciał na legalu nagrać płytę to możesz mieć problem...
Ja właśnie się przesiadam z wersji edukacyjnej na pełną, mimo tego że mam prawo ją posiadać.
http://aranzacjemuzyczne.c0.pl/nauka-gry-gitarze-lodz/
...nie jestem uczniem, ani studentem .. czy nadal moge kupic taką wersje dla siebie, niezarabiając na niej, tylko sie edukować w domowym zaciszu??
Żeby uzyskać prawo do zakupu wersji edukacyjnej musisz udowodnić na papierze, że Ci taka wersja przysługuje. Musisz być studentem, uczniem, lub nauczycielem.
Dowód zameldowania w domowym zaciszu niestety nie wystarcza ;).
- Piotr
Żeby uzyskać prawo do zakupu wersji edukacyjnej musisz udowodnić na papierze, że Ci taka wersja przysługuje. Musisz być studentem, uczniem, lub nauczycielem.
Dowód zameldowania w domowym zaciszu niestety nie wystarcza ;).
- Piotr
- Cubezero001
no to jak to się odbywa?? np zamawiam na audiofactory poprzez ich strone cubase w wersji edukacyjnej, oni mi przysyłają go kurierem, bo taką forme wybrałem i ja im pokazuje papier że jestem uczniem lub studentem??
druga opcja to mój brat się uczy, czy mógłbym wziąść to na niego??
druga opcja to mój brat się uczy, czy mógłbym wziąść to na niego??
Również tego do końca nie rozumiem, Piotrze. Na stronie AF nie ma żadnych obwarowań dotyczących zakupu tej wersji

NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
...no to jak to się odbywa?? np zamawiam na audiofactory poprzez ich strone cubase w wersji edukacyjnej, oni mi przysyłają go kurierem, bo taką forme wybrałem i ja im pokazuje papier że jestem uczniem lub studentem??
druga opcja to mój brat się uczy, czy mógłbym wziąść to na niego?? ...
Toż firma AudioFactory ma swój serwis, konta e-mail, ba, nawet telefony i fax.
[addsig]
druga opcja to mój brat się uczy, czy mógłbym wziąść to na niego?? ...
Toż firma AudioFactory ma swój serwis, konta e-mail, ba, nawet telefony i fax.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS