Fl Studio - problem z kontem
Dziś rano próbując się zaologowac na swoje konto fl studio oitrzymalem taki komunikat "Your account has expired" a program (8.5 Beta) przestał działać
Wszystko jest oryginalne, kupione za pomocą Image-line shopu. Jestem zly...

-
Re: Fl Studio - problem z kontem
...Dziś rano próbując się zaologowac na swoje konto fl studio oitrzymalem taki komunikat "Your account has expired" a program (8.5 Beta) przestał działać
Wszystko jest oryginalne, kupione za pomocą Image-line shopu. Jestem zly......
Pisz na support, albo dzwoń (jeśli posługujesz się biegle angielskim). Moje konto działa bez zastrzeżeń...

Pisz na support, albo dzwoń (jeśli posługujesz się biegle angielskim). Moje konto działa bez zastrzeżeń...
www.muzyka-pomojemu.blogspot.com
......
Uff Wszystko jest już ok. Warto jest w takich sytuacjach odwiedzać forum Fl studio. :) W każdym razie polecają zaprzestanie używania wersji beta.
Uff Wszystko jest już ok. Warto jest w takich sytuacjach odwiedzać forum Fl studio. :) W każdym razie polecają zaprzestanie używania wersji beta.
-
.........
Uff Wszystko jest już ok. Warto jest w takich sytuacjach odwiedzać forum Fl studio. :) W każdym razie polecają zaprzestanie używania wersji beta. ...
Tak toforum i cały serwis jest w porządku.
Wyjaśniono tą kwestię tam następująco:
Z dniem 1.06.2009 wygasła funkcjonalność fl studio 8.5 beta. Nowa wersja fl studio 8.5 beta 4 jest już gotowa do udostępnienia, pojawił się jednak problem z systemem generującym reg-keye, przez co nie możliwe jest użycie wersji beta 4 w trybie demo.
Uff Wszystko jest już ok. Warto jest w takich sytuacjach odwiedzać forum Fl studio. :) W każdym razie polecają zaprzestanie używania wersji beta. ...
Tak toforum i cały serwis jest w porządku.
Wyjaśniono tą kwestię tam następująco:
Z dniem 1.06.2009 wygasła funkcjonalność fl studio 8.5 beta. Nowa wersja fl studio 8.5 beta 4 jest już gotowa do udostępnienia, pojawił się jednak problem z systemem generującym reg-keye, przez co nie możliwe jest użycie wersji beta 4 w trybie demo.
www.muzyka-pomojemu.blogspot.com
......
cośnowego w nowej wersji??długo strasznie mineło od 8....widac spowolnienie
cośnowego w nowej wersji??długo strasznie mineło od 8....widac spowolnienie