Czy Audiofactory tez Was tak traktuje?
-
Hej, od ponad 2 tygodni probuje sie umowic na test pewnej biblioteki. Na poczatku kontakt byl wzorcowy - ustalilismy kiedy bede mogl przyjechac i spokojnie zapoznac sie z softem. Przyjechac mialem w poniedzialek 11 maja. I wtedy sie zaczelo - przez kolejne 2-3 dni dostawalem maile, ze musza przelozyc moj test, bo nie maja jeszcze aktywowanej licencji (ile to moze trwac?!). Ok, pare dni moge wytrzymac. Problem w tym, ze po tych paru mailach zapewniajacych mnie, ze juz za chwile bede mogl przyjechac, kontakt sie urwal - ostatni mail od Audiofactory przyszedl do mnie 9 dni temu. Ja oczywiscie w miedzyczasie wyslalem kilka (chyba 3) przypomnien. Zero kontaktu.
Czy tak sie traktuje klienta (a nie tak dawno (pare miesiecy temu) cos u nich kupilem)? Czy tez macie z nimi ostatnio takie problemy?
Czy tak sie traktuje klienta (a nie tak dawno (pare miesiecy temu) cos u nich kupilem)? Czy tez macie z nimi ostatnio takie problemy?
Re: Czy Audiofactory tez Was tak traktuje?
...Hej, od ponad 2 tygodni probuje sie umowic na test pewnej biblioteki. Na poczatku kontakt byl wzorcowy - ustalilismy kiedy bede mogl przyjechac i spokojnie zapoznac sie z softem. Przyjechac mialem w poniedzialek 11 maja. I wtedy sie zaczelo - przez kolejne 2-3 dni dostawalem maile, ze musza przelozyc moj test, bo nie maja jeszcze aktywowanej licencji (ile to moze trwac?!). Ok, pare dni moge wytrzymac. Problem w tym, ze po tych paru mailach zapewniajacych mnie, ze juz za chwile bede mogl przyjechac, kontakt sie urwal - ostatni mail od Audiofactory przyszedl do mnie 9 dni temu. Ja oczywiscie w miedzyczasie wyslalem kilka (chyba 3) przypomnien. Zero kontaktu.
Czy tak sie traktuje klienta (a nie tak dawno (pare miesiecy temu) cos u nich kupilem)? Czy tez macie z nimi ostatnio takie problemy?...
Napisałem do nich niedawno kilka maili z pytaniem o pewien program, który mają w swojej ofercie. Nie dostałem ŻADNEJ odpowiedzi. ...a podobno taki dobry sklep
Czy tak sie traktuje klienta (a nie tak dawno (pare miesiecy temu) cos u nich kupilem)? Czy tez macie z nimi ostatnio takie problemy?...
Napisałem do nich niedawno kilka maili z pytaniem o pewien program, który mają w swojej ofercie. Nie dostałem ŻADNEJ odpowiedzi. ...a podobno taki dobry sklep

Producent amator. Ableton Live 7, Albino3, Wizooverb, Classic fx pack, kilka wtyczek Waves.
hej
mnie też tak potraktowali
od kilku dni nie mogę się doprosić numeru konta na który mam wpłacić kasę za soft..., oczywiście na monity mejlowe zero odzewu
jakaś masakra u nich ostatnio....
pzdr
mnie też tak potraktowali
od kilku dni nie mogę się doprosić numeru konta na który mam wpłacić kasę za soft..., oczywiście na monity mejlowe zero odzewu
jakaś masakra u nich ostatnio....
pzdr
Cześć!
Upgrade do Cubase 5 zamówiłem w lutym...
Niestety podobno była awaria na łączach i zamówienie nie weszło. Chwilę później była podwyżka cen. Zamówiłem drugi raz (w lutym!), ale już po nowej cenie.
Miał być u mnie w ciągu trzech dni roboczych... (mamy maj a u nich widocznie nadal mają dni "nierobocze"...). Potem obniżyli ceny a C5 jak nie ma tak nie ma. Wykazałem bardzo dużo cierpliwości i już mi się nie chce dzwonić, prosić i wysłuchiwać, że zaginęła przesyłka, będzie w przyszłym tygodniu, wczoraj wysłaliśmy itp.
Z musicstore.de w ciągu trzech dni będzie u mnie!
Niestety...
Pozdrawiam
Piotr
Upgrade do Cubase 5 zamówiłem w lutym...
Niestety podobno była awaria na łączach i zamówienie nie weszło. Chwilę później była podwyżka cen. Zamówiłem drugi raz (w lutym!), ale już po nowej cenie.
Miał być u mnie w ciągu trzech dni roboczych... (mamy maj a u nich widocznie nadal mają dni "nierobocze"...). Potem obniżyli ceny a C5 jak nie ma tak nie ma. Wykazałem bardzo dużo cierpliwości i już mi się nie chce dzwonić, prosić i wysłuchiwać, że zaginęła przesyłka, będzie w przyszłym tygodniu, wczoraj wysłaliśmy itp.

Z musicstore.de w ciągu trzech dni będzie u mnie!
Niestety...
Pozdrawiam
Piotr
A ja, o dziwo, nigdy nie miałem z nimi takich problemów. Na pytania mailowe odpowiadali zawsze, a w rozmowach telefonicznych są sympatyczni. Oby tak dalej :)
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
...A ja, o dziwo, nigdy nie miałem z nimi takich problemów. Na pytania mailowe odpowiadali zawsze, a w rozmowach telefonicznych są sympatyczni. Oby tak dalej :)...
Ja też nigdy nie miałem. Nie jest to mój pierwszy kontakt z firmą AF. Obsuga była do tego incydentu bez zastrzerzeń. Nie wiem co się stało...
... i oby nie tak dalej!
Piotr
Ja też nigdy nie miałem. Nie jest to mój pierwszy kontakt z firmą AF. Obsuga była do tego incydentu bez zastrzerzeń. Nie wiem co się stało...
... i oby nie tak dalej!
Piotr
......A ja, o dziwo, nigdy nie miałem z nimi takich problemów. Na pytania mailowe odpowiadali zawsze, a w rozmowach telefonicznych są sympatyczni. Oby tak dalej :)...
... i oby nie tak dalej!
Piotr...
ja niedawno ich chwalilem, jednak niestety cos im sie zawiesilo..
... i oby nie tak dalej!
Piotr...
ja niedawno ich chwalilem, jednak niestety cos im sie zawiesilo..
ja niedawno ich chwalilem, jednak niestety cos im sie zawiesilo.....
Miejmy nadzieję, że ktoś z obsługi sklepu zagląda na to forum i wyciągnie odpowiednie wnioski;)
Producent amator. Ableton Live 7, Albino3, Wizooverb, Classic fx pack, kilka wtyczek Waves.
- zebromirrrr
zamowiłem cubase 5 great perior 10 dni temu, miało być w ciagu 3 dni najwyzej, nic nie ma ciągle. przez tel niesympatyczni, jakies zniecierpliwienie jakbym krzywde im robił kupując u nich.
www.studiosquat.pl
Na upgrade do Cubase 5 czekałem 2 miesiące. W tym czasie musiałem dzwonić co kilka dni i się upominać, na kontakt mailowy nie odpowiadali. Za każdym razem słyszałem, że paczka albo już została wysłana, albo jest wysyłana tego dnia, lub dnia następnego (czyli, że w ciągu tych 2 miesięcy było to około 5-6 razy). Dotarła oczywiście tylko raz a nie pięć lub sześć ;).
Na plus jednak, że po tych wszystkich przejściach dostałem dużo korzystniejszy upgrade za mniej niż połowę jego ceny, więc uczucia mieszane i bardzo niechętnie bym wracał do tego sklepu.
Na szczęście większość rzeczy (szczególnie soft) można kupić za granicą prawie zawsze taniej i z przesyłką w ciągu kilku dni.
- Piotr
Na plus jednak, że po tych wszystkich przejściach dostałem dużo korzystniejszy upgrade za mniej niż połowę jego ceny, więc uczucia mieszane i bardzo niechętnie bym wracał do tego sklepu.
Na szczęście większość rzeczy (szczególnie soft) można kupić za granicą prawie zawsze taniej i z przesyłką w ciągu kilku dni.
- Piotr