Cubase Key USB - jak sformatować

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
Awatar użytkownika
Boono
Cubase Key USB - jak sformatować

Post autor: Boono » środa 15 kwie 2009, 12:43

Witam

Jak w tytule:Jak można sformatować Cubase key USB?
Magister Sztuki

Pietro

Re: Cubase Key USB - jak sformatować

Post autor: Pietro » środa 15 kwie 2009, 13:32

...Witam

Jak w tytule:Jak można sformatować Cubase key USB?...

Hehe, ale co to znaczy sformatować? To przecież nie pendrive.

- Piotr

Awatar użytkownika
Boono

Post autor: Boono » środa 15 kwie 2009, 13:38

......Witam

- Piotr...
No niby tak , ale nawet po formatowaniu PC pozostaja mi różne brudy licencyjne , których chcę się pozbyć - a przez funkcje remove się nie da...
Magister Sztuki

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » środa 15 kwie 2009, 13:41

...No niby tak , ale nawet po formatowaniu PC pozostaja mi różne brudy licencyjne , których chcę się pozbyć - a przez funkcje remove się nie da...

Przeskocz z nim nad ogniskiem!
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Pietro

Post autor: Pietro » środa 15 kwie 2009, 13:58

.........Witam

- Piotr...
No niby tak , ale nawet po formatowaniu PC pozostaja mi różne brudy licencyjne , których chcę się pozbyć - a przez funkcje remove się nie da......

Ale które z licencji jakie posiadasz uważasz za brudy? Może lepiej by było je sprzedać ;).

A tak na serio, Steinberg Key to nie pendrive, to klucz licencyjny, jego działanie jest zupełnie inne i nie można go sformatować. Można przenieść z niego licencje na przykład na inny klucz. A może nie o to Ci zupełnie chodzi?

- Piotr

Awatar użytkownika
Boono

Post autor: Boono » środa 15 kwie 2009, 14:03

A tak na serio, Steinberg Key to nie pendrive, to klucz licencyjny, jego działanie jest zupełnie inne i nie można go sformatować. Można przenieść z niego licencje na przykład na inny klucz. A może nie o to Ci zupełnie chodzi?

- Piotr...
Sprawa jest taka , że początkowo zainstalowałem Cubase na innym PC - I dziwne było że przy instalacji nie pytał o numer seryjny ( a mam wersje upgrade) tylko zainstalował się do końca i odpalał się.

Kiedy chciałem zainstalować u siebie , to również nie pytał o numery przy instalacji - a w oknie licencji pokazało się "all product".No i zonk bo ja chce mieć tylko wersje essencial
Magister Sztuki

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » środa 15 kwie 2009, 14:10

...Sprawa jest taka , że początkowo zainstalowałem Cubase na innym PC - I dziwne było że przy instalacji nie pytał o numer seryjny ( a mam wersje upgrade) tylko zainstalował się do końca i odpalał się...
Kiedy chciałem zainstalować u siebie , to również nie pytał o numery przy instalacji - a w oknie licencji pokazało się "all product".No i zonk bo ja chce mieć tylko wersje essencial ...

Sam jesteś zonk skoro nie chciało Ci się przeczytać ze zrozumieniem tego, co pisze w licencji.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Pietro

Post autor: Pietro » środa 15 kwie 2009, 14:10

...

- Piotr...
Sprawa jest taka , że początkowo zainstalowałem Cubase na innym PC - I dziwne było że przy instalacji nie pytał o numer seryjny ( a mam wersje upgrade) tylko zainstalował się do końca i odpalał się.

Kiedy chciałem zainstalować u siebie , to również nie pytał o numery przy instalacji - a w oknie licencji pokazało się "all product".No i zonk bo ja chce mieć tylko wersje essencial ...

"all product", jeśli nie masz nic więcej w oknie licencji, oznacza że nie masz na kluczu żadnych licencji. Musisz najpierw zarejestrować Cubase.

Jeśli masz upgrade - to najpierw rejestrujesz wersję z której robisz upgrade, a potem sam upgrade.

Wszystko masz napisane na karcie licencyjnej.

- Piotr

Awatar użytkownika
Boono

Post autor: Boono » środa 15 kwie 2009, 14:35

......

- Piotr...

"all product", jeśli nie masz nic więcej w oknie licencji, oznacza że nie masz na kluczu żadnych licencji. Musisz najpierw zarejestrować Cubase.

Jeśli masz upgrade - to najpierw rejestrujesz wersję z której robisz upgrade, a potem sam upgrade.

Wszystko masz napisane na karcie licencyjnej.

- Piotr...
He he no to looz

P.S.Ułomstwo rzecz ludzka
Magister Sztuki

ODPOWIEDZ