.
No wlasnie jest to troszke jakies zawile !
Pisza ze jak masz TC Konekt i np. PowerCore to dostaniesz wtyki za darmo. ale po co komus kto ma konekta te wtyki jak juz je ma ?
Albo ja cos zle rozumiem albo juz nic nie wiem !
Moze ktos nas oswieci!...
Dobrze zrozumiałes bo tam tak jest napisane ... ja mam powerCora , zalogowałem sie i nie mam pojecia co dalej ...
Zreszta jakies wykrecone te wtyczki ...
TC Powercore > Fabrik C ?
Re: TC Powercore > Fabrik C ?
No wlasnie jest to troszke jakies zawile !
Pisza ze jak masz TC Konekt i np. PowerCore to dostaniesz wtyki za darmo. ale po co komus kto ma konekta te wtyki jak juz je ma ?
Ja to rozumiem tak: Masz Konnecta - masz wiec licencje na Fabric C/R z poziomu Konnect.
I jesli jednoczesnie masz tez ktoregos PoCo - aby nie wlaczac niepotrzebnie dwoch urzadzen posiadajacych IDENTYCZNE algorytmy, producent daje uzytkownikowi posiadajacemu oba urzadzenia mozliwosc pracy z Fabric C/R takze na PoCo.
Ja to rozumiem tak: Masz Konnecta - masz wiec licencje na Fabric C/R z poziomu Konnect.
I jesli jednoczesnie masz tez ktoregos PoCo - aby nie wlaczac niepotrzebnie dwoch urzadzen posiadajacych IDENTYCZNE algorytmy, producent daje uzytkownikowi posiadajacemu oba urzadzenia mozliwosc pracy z Fabric C/R takze na PoCo.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...Mowiąc prawde w ogole nie rozumiem tych wtyczek .. ja jestem starej daty Trójkąciki mnie nie podniecają :) lecz dobrze je miec :)
...
Fakt - dziwne GUI wtyczki :)
Dla osob obslugujacych tradycyjny sprzet dziwactwo, dla mlodych moze byc jednak ulatwieniem
...
Fakt - dziwne GUI wtyczki :)
Dla osob obslugujacych tradycyjny sprzet dziwactwo, dla mlodych moze byc jednak ulatwieniem
I jesli jednoczesnie masz tez ktoregos PoCo - aby nie wlaczac niepotrzebnie dwoch urzadzen posiadajacych IDENTYCZNE algorytmy, producent daje uzytkownikowi posiadajacemu oba urzadzenia mozliwosc pracy z Fabric C/R takze na PoCo....
A juz sie ludzilem ze na PoCo dadza cos za darmo brrrrrrrrr.
Bo ma tylko PoCo

Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Niezupełnie !!!
Ja mam Konnekta Desktop który nie ma na swoim pokłądzie Fabrik C i R, z poziomu support TC przesłałem numery seryjne Konnekta i Powercore i na koncie pojawiły sie obie wtyczki w pełnej wersji których zupełnie nie miałem
Teraz łudzę się że zrobią 50% deal na MD3 - niestety całe demo juz dawno wykorzystane...
[addsig]
Ja mam Konnekta Desktop który nie ma na swoim pokłądzie Fabrik C i R, z poziomu support TC przesłałem numery seryjne Konnekta i Powercore i na koncie pojawiły sie obie wtyczki w pełnej wersji których zupełnie nie miałem

Teraz łudzę się że zrobią 50% deal na MD3 - niestety całe demo juz dawno wykorzystane...
[addsig]
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
...Niezupełnie !!!
Czyli tak jak napisali: dowolne PoCo i Konnect

Czyli tak jak napisali: dowolne PoCo i Konnect