Ableton 8
wysil sie choć trochę
http://www.audiofactory.pl/sklep/index.php?d=szukaj&producent=26
http://www.audiofactory.pl/sklep/index.php?d=szukaj&producent=26
Re: Ableton 8
Potwierdzone! W poniedziałek oficjalne info na stronie Audio Factory. Właśnie otrzymałem maila od obsługi sklepu.
- doministry1
Dlaczego na stronie Audio Factory nie ma nic z Magixa?
Porazka....
Porazka....
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator
...Dzwoniłem do AF dzisiaj i dostałem informację, iż Live 8 Retail BOX ma kosztować 1000 zł brutto! A Live 8 EDU 500 zł !!!
Ogólnie news jest taki, że właściciel AF wynegocjował dla Polaków 50% obniżkę cen na wszystkie pełne wersje! Ja już wpłaciłem zaliczkę. Pierwsza partia ma być w przyszły czwartek.
Pozdro!
alius...
Czy w grę (zniżkę) dla PL wchodzi również upgrade z 7 do 8 ?
Ogólnie news jest taki, że właściciel AF wynegocjował dla Polaków 50% obniżkę cen na wszystkie pełne wersje! Ja już wpłaciłem zaliczkę. Pierwsza partia ma być w przyszły czwartek.
Pozdro!
alius...
Czy w grę (zniżkę) dla PL wchodzi również upgrade z 7 do 8 ?
...Potwierdzone! W poniedziałek oficjalne info na stronie Audio Factory. Właśnie otrzymałem maila od obsługi sklepu....
Jest wtorek i jakoś żadnego oficjalnego info na stronie AF nie ma
Jest wtorek i jakoś żadnego oficjalnego info na stronie AF nie ma

Pare dni temu zainstalowałem demo 8 na moim amd athlon 2000+ z oraz 2,2 Gb ramu i latencja jest poprostu za duża (już kombinowałem z sterownikami ASIO i innymi opcjami). W 7 można bylo jeszcze komfortowo pracować a tu już nie... Chyba trzeba już sprzęt wymienić.. Ech... Ale w każdym razie jestem pod wrazeniem mozliwosci 8.
Numark tt500, Shure M44-7, Vestax PMC 06 PRO A, Akai MPD24, Akai S950, Ensoniq EPS, Logitech Z3e...
...Pare dni temu zainstalowałem demo 8 na moim amd athlon 2000+ z oraz 2,2 Gb ramu i latencja jest poprostu za duża (już kombinowałem z sterownikami ASIO i innymi opcjami). W 7 można bylo jeszcze komfortowo pracować a tu już nie... Chyba trzeba już sprzęt wymienić.. Ech... Ale w każdym razie jestem pod wrazeniem mozliwosci 8....
Ableton 8 w zamian za naprawdę poprawioną dynamikę i jakość brzmienia pożera zasoby komputera ;). Projekt z 7 co jadł 30% teraz je 55 % zasobów komputera. Odpalenie collision'a granicy z cudem. Jednak w drodze jest nowa maszyna i oby dała radę ;)
Co do upgrade - to AF ma dać ofertę na koniec tygodnia. Wersja suite Box - 1500 zł - Bosko.
Ableton 8 w zamian za naprawdę poprawioną dynamikę i jakość brzmienia pożera zasoby komputera ;). Projekt z 7 co jadł 30% teraz je 55 % zasobów komputera. Odpalenie collision'a granicy z cudem. Jednak w drodze jest nowa maszyna i oby dała radę ;)
Co do upgrade - to AF ma dać ofertę na koniec tygodnia. Wersja suite Box - 1500 zł - Bosko.
-
Poniewaz AL 8 tak pozera kolegom zasoby procesora mam asekuranckie pytanie: Czy mozna, tak jak przy dotychczaswoych apgrejdach, w trakcie instalacji utworzyc sobie nowa biblioteke pod wersje 8 i jakby co miec rownolegle poprzenia wersje Abletona?
Alternatywna muzyka elektorniczna.
...Poniewaz AL 8 tak pozera kolegom zasoby procesora mam asekuranckie pytanie: Czy mozna, tak jak przy dotychczaswoych apgrejdach, w trakcie instalacji utworzyc sobie nowa biblioteke pod wersje 8 i jakby co miec rownolegle poprzenia wersje Abletona?
...
Witaj,
tak, tak właśnie się dzieje.
...
Witaj,
tak, tak właśnie się dzieje.
Dlaczego ósemka ma bardziej obciążać komputer? Tylko nie mówcie mi, że "lepiej brzmi" ....
Czyżby jakieś nowe procesorożerne zabezpieczenia antypirackie?
Czyżby jakieś nowe procesorożerne zabezpieczenia antypirackie?