Karta ADAT do laptopa
jaka karta ze złączami adat do laptopa, może nie mieć przedwzmacniaczy i innych bajerów ale minimum dwa wloty i wyloty adat, od strony laptopa może być USB, fire wire, PCMCIA, lub express. Proszę o radę

zawodowo pracujący akustyk live i studio
- StaryCzłowiek
Re: Karta ADAT do laptopa
...jaka karta ze złączami adat do laptopa, może nie mieć przedwzmacniaczy i innych bajerów ale minimum dwa wloty i wyloty adat, od strony laptopa może być USB, fire wire, PCMCIA, lub express. Proszę o radę
...
Witam,
do czego chciałbyś jej używać?
Z tego co kojarzę, to raczej(nie jestem pewien) samej karty ADAT, bez innych "bajerów" nie ma.
Napisz do czego Ci ona
Pozdrawiam
[addsig]

Witam,
do czego chciałbyś jej używać?
Z tego co kojarzę, to raczej(nie jestem pewien) samej karty ADAT, bez innych "bajerów" nie ma.
Napisz do czego Ci ona

Pozdrawiam
[addsig]
M-Audio ProFire 2626 + PT M-Powered 7.4 + Axiom 61
RME Digiface - mam, uzywam, rewelacja i zadnych problemow :)
Owszem jest: M-AUDIO LIGHTBRIDGE
Owszem jest: M-AUDIO LIGHTBRIDGE
potrzebna do połączenia wyjść konsolety cyfrowej TT24 do nagrania wielośladowego

Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
...potrzebna do połączenia wyjść konsolety cyfrowej TT24 do nagrania wielośladowego
...
biorac pod uwage jakosc preampow w tt, raczej nie nastawialbym sie na na nagrania inne niz dokumentacyjno-poznawcze.

biorac pod uwage jakosc preampow w tt, raczej nie nastawialbym sie na na nagrania inne niz dokumentacyjno-poznawcze.
- StaryCzłowiek
Aaa no tak.... na śmierć zapomniałem o nich
Przepraszam
[addsig]

Przepraszam

[addsig]
M-Audio ProFire 2626 + PT M-Powered 7.4 + Axiom 61
biorac pod uwage jakosc preampow w tt, raczej nie nastawialbym sie na na nagrania inne niz dokumentacyjno-poznawcze....
A co im brakuje? Nie słyszałem tego w działaniu, ale póki co Mackie robił wrażenie nie najgorszej marki?
[addsig]
A co im brakuje? Nie słyszałem tego w działaniu, ale póki co Mackie robił wrażenie nie najgorszej marki?
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
będę miał okazję to sprawdzić i podzielę się spostrzeżeniami ale nie wydaję mi się aby to były jakieś tragiczne przedwzwmacniacze bo są na pewno na bazie innych nie najgorszych "mac'kówek"