Spectrasonic
Rozważam zakup spectrasonic atmosphere i mam pytanko, czy ten moduł działa na zasadzie innych instr. VSTi ? Tzn, czy możliwe jest wpuszczenie jego sygnału w tor audio i obróbka pluginami ?
Jak waszym zdaniem sprawdza się ten instrument, słyszałem, że posiada potężne brzmienie...
Jak waszym zdaniem sprawdza się ten instrument, słyszałem, że posiada potężne brzmienie...
Re: Spectrasonic
...Rozważam zakup spectrasonic atmosphere i mam pytanko, czy ten moduł działa na zasadzie innych instr. VSTi ? Tzn, czy możliwe jest wpuszczenie jego sygnału w tor audio i obróbka pluginami ?
*********************************************************** TAK Jak waszym zdaniem sprawdza się ten instrument, słyszałem, że posiada potężne brzmienie...
...
OJ TAK TAK !!!
*********************************************************** TAK Jak waszym zdaniem sprawdza się ten instrument, słyszałem, że posiada potężne brzmienie...
...
OJ TAK TAK !!!
...
... z "atmosphere" nie miałem do czynienia w sposób bezpośredni, ale słyszałem jego mozliwosći w gotowych utworach... jak to sie mówi: urywa tyłek!!!
... a sam mam przyjemnosć pracować na "trilogy" - zapomniałem przez tą wtyczkę, co to są zewnętrzne moduły basowe
nawet czasem wolę zaprogramować bass tutaj, niż nagrywać prawdziwą gitarę...
... spectrasonic zrobili zestaw wtyczek, które należą do nielicznego grona z serii: "kupuj nawet w ciemno - nie zawiedziesz się"
...
... z "atmosphere" nie miałem do czynienia w sposób bezpośredni, ale słyszałem jego mozliwosći w gotowych utworach... jak to sie mówi: urywa tyłek!!!

... a sam mam przyjemnosć pracować na "trilogy" - zapomniałem przez tą wtyczkę, co to są zewnętrzne moduły basowe

... spectrasonic zrobili zestaw wtyczek, które należą do nielicznego grona z serii: "kupuj nawet w ciemno - nie zawiedziesz się"

Ma tak potężne brzmienie że momentami trzeba się zastanowić gdzie zmieścić pozostałe instrumenty, działa stabilnie ( widziałem jak pracuje na laptopie z kartą RME PCMCA). A w najnowszym dodatku będzie możliwość synchronizacji do tempa projektu, co przy jego "odjechanych" barwach będzie nie lada gratką...
OLE

OLE
Zapytam raz jeszcze, czy możliwe jest wpuszczenie sygnału Atmosphere w tor audio i obróbka pluginami ?
...Zapytam raz jeszcze, czy możliwe jest wpuszczenie sygnału Atmosphere w tor audio i obróbka pluginami ?
...
Tak jak każdy VST (dokładnie)
...
Tak jak każdy VST (dokładnie)
...Zapytam raz jeszcze, czy możliwe jest wpuszczenie sygnału Atmosphere w tor audio i obróbka pluginami ?
...
... tylko raczej okaże się to zbędne - sam zobaczysz...
...

......Zapytam raz jeszcze, czy możliwe jest wpuszczenie sygnału Atmosphere w tor audio i obróbka pluginami ?
...
...
dobry pogłos nie zaszkodzi...
czy ktoś z was uzywa STYLUS'a, jakie barwy oferuje ten moduł, czy są to tylko loopy ?
pozdrawiam,
...

czy ktoś z was uzywa STYLUS'a, jakie barwy oferuje ten moduł, czy są to tylko loopy ?
pozdrawiam,
pozdrawiam,...
Posiadam wszystkie trzy , czy można powiedzieć cos ...... praktycznie mówiąc nie słyszałam lepiej brzmiących instrumentów VST arcy-dobre brzmienie... tylko zajmują sporo miejsca na Dysku wszystkie 9.7 Gb ( GIGA ) średnio po 3 gb na instrument
STULUS , to bębny ... cała masa proóbek i loop-ow , które mozna importowac pod MIDI i
Pozdrawiam Ula :)
I ja gorąco polecam , narazie mam tylko ATHMOSPHERE ale kopara mi opadła już po kilku brzmieniach

mam 28 lat i zamiłowanie do syntezatorów i komputerów, narazie to zabawa ale mam nadzieję że to sie kiedyś zmieni