Ableton 8
-
i oto on!
http://www.ableton.com/nl235
już w sprzedaży....
He, wg cennika lapie sie na cene 49 euro! Po niedzieli laduje u mnie ;)
http://www.ableton.com/nl235
już w sprzedaży....
He, wg cennika lapie sie na cene 49 euro! Po niedzieli laduje u mnie ;)
Alternatywna muzyka elektorniczna.
Re: Ableton 8
Nie potrzebna jest mi pełna wersja. Wiecie czy będzie wersja 8 LE?
Myślałem o upgradzie do pełnej wersji ale obecny kurs euro mocno mnie do tego zniechęca.
[addsig]
Myślałem o upgradzie do pełnej wersji ale obecny kurs euro mocno mnie do tego zniechęca.
[addsig]
...Nie potrzebna jest mi pełna wersja. Wiecie czy będzie wersja 8 LE?
...
jest
...
jest
......Nie potrzebna jest mi pełna wersja. Wiecie czy będzie wersja 8 LE?
...
jest...
Zanim się zdecydujecie można pobrać pełną 14 dniową wersję demo z opcją zapisu i eksportu.
U mnie już siedzi. Collision wymiata ;) - zżera sporo procesora ale jest naprawdę wart uwagi.
...
jest...
Zanim się zdecydujecie można pobrać pełną 14 dniową wersję demo z opcją zapisu i eksportu.
U mnie już siedzi. Collision wymiata ;) - zżera sporo procesora ale jest naprawdę wart uwagi.
Dzwoniłem do AF dzisiaj i dostałem informację, iż Live 8 Retail BOX ma kosztować 1000 zł brutto! A Live 8 EDU 500 zł !!!
Ogólnie news jest taki, że właściciel AF wynegocjował dla Polaków 50% obniżkę cen na wszystkie pełne wersje! Ja już wpłaciłem zaliczkę. Pierwsza partia ma być w przyszły czwartek.
Pozdro!
alius
Ogólnie news jest taki, że właściciel AF wynegocjował dla Polaków 50% obniżkę cen na wszystkie pełne wersje! Ja już wpłaciłem zaliczkę. Pierwsza partia ma być w przyszły czwartek.
Pozdro!
alius
...Dzwoniłem do AF dzisiaj i dostałem informację, iż Live 8 Retail BOX ma kosztować 1000 zł brutto! A Live 8 EDU 500 zł !!!
Pozdro!
alius...
uuu ;) może z moim upgrade się załapię?
Pozdro!
alius...
uuu ;) może z moim upgrade się załapię?
informacja wygląda jakby podawana była 1 kwietnia, byłoby pięknie

...informacja wygląda jakby podawana była 1 kwietnia, byłoby pięknie
...
50% zniżki?? Na wersje dla studentów również? No kidding! To przecież 25% ceny początkowej! Czy ja czegoś nie rozumiem ... ?
Jeśli byłoby aż tak różowo to jeszcze dziś zamawiam sobie boxa ! :)

50% zniżki?? Na wersje dla studentów również? No kidding! To przecież 25% ceny początkowej! Czy ja czegoś nie rozumiem ... ?
Jeśli byłoby aż tak różowo to jeszcze dziś zamawiam sobie boxa ! :)
Hehe jeśli to prawda to znów bardziej opłaca sie kupić box niż download :P
P.S Nie ma na razie Live 8 Le w sklepie jest tylko 7 LE, ale cena pełnej wersji programu jest bardzo kusząca!
P.S Nie ma na razie Live 8 Le w sklepie jest tylko 7 LE, ale cena pełnej wersji programu jest bardzo kusząca!
...Dzwoniłem do AF dzisiaj i dostałem informację, iż Live 8 Retail BOX ma kosztować 1000 zł brutto! A Live 8 EDU 500 zł !!!
Pozdro!
alius...
Cena na prawdę kusząca. Jaka jest rzeczywista różnica między "normalną" wersją a edukacyjną? Chodzi tylko o to, że korzystając z edukacyjnej nie możemy pobierać wynagrodzenia za nasze "dzieła" ?
Gdzie można pytać o te tańsze wersje dla Polaków? (chyba nie rozumiem skrótu AF). Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdro!
alius...
Cena na prawdę kusząca. Jaka jest rzeczywista różnica między "normalną" wersją a edukacyjną? Chodzi tylko o to, że korzystając z edukacyjnej nie możemy pobierać wynagrodzenia za nasze "dzieła" ?

Gdzie można pytać o te tańsze wersje dla Polaków? (chyba nie rozumiem skrótu AF). Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

Producent amator. Ableton Live 7, Albino3, Wizooverb, Classic fx pack, kilka wtyczek Waves.