Witam,
mam oryginalnego Gitar Riga LE i chcę uruchomić go jako plugina pod Samplitude. Po wejściu w zarządzanie VST i zaznaczeniu folderu z Gitar Rigiem nie widzi go i wtyczka nie jest dostępna. Czy moglibyście coś doradzić, jak sobie z tym poradzić? ;)
Problem z Gitar Rigiem pod Samplitude
-
Re: Problem z Gitar Rigiem pod Samplitude
...Witam,
mam oryginalnego Gitar Riga LE i chcę uruchomić go jako plugina pod Samplitude. Po wejściu w zarządzanie VST i zaznaczeniu folderu z Gitar Rigiem nie widzi go i wtyczka nie jest dostępna. Czy moglibyście coś doradzić, jak sobie z tym poradzić? ;)...
Wchodzisz do opcji System/Audio --> Patch/Skins ---> VST plugins : wybierasz folder gdzie masz plik .dll Guitar Riga.
mam oryginalnego Gitar Riga LE i chcę uruchomić go jako plugina pod Samplitude. Po wejściu w zarządzanie VST i zaznaczeniu folderu z Gitar Rigiem nie widzi go i wtyczka nie jest dostępna. Czy moglibyście coś doradzić, jak sobie z tym poradzić? ;)...
Wchodzisz do opcji System/Audio --> Patch/Skins ---> VST plugins : wybierasz folder gdzie masz plik .dll Guitar Riga.
Re: Problem z Gitar Rigiem pod Samplitude
Acha, i zrestaruj program. Wtedy program odświerza zawartosc folderu z VST. Jezeli pliku nie widzi to sprawdz faktyczna zawartosc programem plikowym. Czy plik tam sie znajduje.