Jak nie Absynth to co?
- stereoakapitt
Jezeli na absynthcie sie nieda grac na klawiaturze komputera to jaki najlepszy program polecilibyscie wlasnie do takiej zabawy?
Interesuje sie motoryzacja, ochrona srodowiska i dobra kuchnia.
Re: Jak nie Absynth to co?
...Jezeli na absynthcie sie nieda grac na klawiaturze komputera to jaki najlepszy program polecilibyscie wlasnie do takiej zabawy?...
Rezygnujesz z Absyntha bo ne da się grać w nim na klawiaturze?
Nie mam słów... poszukaj jakiegoś virtualnego keyboardu, który pozwoli grac na klawiaturze w dowolnym softsynthcie.
Rezygnujesz z Absyntha bo ne da się grać w nim na klawiaturze?
Nie mam słów... poszukaj jakiegoś virtualnego keyboardu, który pozwoli grac na klawiaturze w dowolnym softsynthcie.
www.kvr-vst.com
Tu znajdziesz opisy wszystkich softsyntów łącznie z linkami do nich. Wiele z nich to freeware.
Tu znajdziesz opisy wszystkich softsyntów łącznie z linkami do nich. Wiele z nich to freeware.
Troche mnie dziwi, ze zdecydowales sie na zakup tak drogiego i zaawansowanego instrumentu nie sprawdziwszy jego dzialania uprzednio. Wiekszosc wirtualnych instrumentow dziala pod wplywem polecen MIDI wysylanych z klawiatury kontrolera, a nie QWERTY. Operowanie instrumentem klasy Absynth przy pomocy guzikow jest rozwiazaniem, ktorego nawet nie chce komentowac. Przeciez jest tyle innych zawodow, np. pszczelarstwo ...
MD.
MD.

Wlasciciel studia nagraniowego Youtopia w Edmonton, Kanada, tamze mieszkajacy na stale od 1985. Od 1997 staly wspolpracownik magazynu EiS, specjalizujacy sie w testach i recenzjach hardware i software dla produkcji studyjnej.
...Jezeli na absynthcie sie nieda grac na klawiaturze komputera to jaki najlepszy program polecilibyscie wlasnie do takiej zabawy?...
Kolega sobie żartuje.
Kolega sobie żartuje.

klawiature midi se kup i będzie grało jak cholera!
klawiature midi se kup i będzie grało jak cholera!
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
klawiature midi se kup i będzie grało jak cholera!...
A no właśnie ja nie wiem po co komu jakikolwiek program bez klawiatury MIDI. Przecież na klawiaturze od komputera to żadna porządna rzecz nie powstanie. Jejku co by było gdybym miał grać solówki na QWERTY.
A no właśnie ja nie wiem po co komu jakikolwiek program bez klawiatury MIDI. Przecież na klawiaturze od komputera to żadna porządna rzecz nie powstanie. Jejku co by było gdybym miał grać solówki na QWERTY.

Nie ma co
- stereoakapitt
Zaszlo male nieporozumienie, za ktore przepraszam, moim celem nie bylo to aby robic profesjonalna muzyke na klawiaturze komputera, lecz zagrac krotki kawalek jakiegos dzwieku na podklad do strony internetowej. Chcialem to zagrac na "testowej" wersji absyntha ale dowiedzialem sie ze nie da sie zagrac na klawiaturze, wiec poprosilem o jakis inny darmowy programik na ktorym da sie to zrobic.
Interesuje sie motoryzacja, ochrona srodowiska i dobra kuchnia.
Zaproponuję ci Synth 1 jest to bardzo ciekawa wtyczka, a co za tym idzie darmowa...
-------------------------------------><---------------------------------------
belcanto
-------------------------------------><---------------------------------------
belcanto