Cubase 4.5 i PSP - problem
Dziewczyny i Chlopaki.
Z dnia na dzien padly mi wtyki PSP, przestaly sie odpalac, zawieszaja C4.5. Mam 4GB Ramu, XP, Core2Duo.
Odpalam projekt, tu i tam Vintage Warmer2. Projekt sie wczytuje, widac co C4 laduje, dochodzi do np. stereo out gdzie jest VM i stoi.....i koniec...tylko reset.
Zainstalowalem wtyczki na nowo. Ostatnie wersje, mam licencje na iloku, ostatnie drivery do iloka itd.
Cubase sie odpala, rozpoznaje nowa wtyczke i stoi....nie moge wczytac teraz programu.
Jak wywale wtyczki z katalogu to projekty sie odpalaja.
Poprosze o sugestie.
--
pozdr
Z dnia na dzien padly mi wtyki PSP, przestaly sie odpalac, zawieszaja C4.5. Mam 4GB Ramu, XP, Core2Duo.
Odpalam projekt, tu i tam Vintage Warmer2. Projekt sie wczytuje, widac co C4 laduje, dochodzi do np. stereo out gdzie jest VM i stoi.....i koniec...tylko reset.
Zainstalowalem wtyczki na nowo. Ostatnie wersje, mam licencje na iloku, ostatnie drivery do iloka itd.
Cubase sie odpala, rozpoznaje nowa wtyczke i stoi....nie moge wczytac teraz programu.
Jak wywale wtyczki z katalogu to projekty sie odpalaja.
Poprosze o sugestie.
--
pozdr
Re: Cubase 4.5 i PSP - problem
Moim zdaniem uderzaj bezpośrednio do producenta bo będziemy tu gdybać na darmo.Wygląda na jakaś "totalną" mega awarię we wtyczkach.
Pozdro.
Pozdro.

nie ta buźka miało być
"ech ta edycja"

"ech ta edycja"

to jest raczej na pewno blad w sterowniku ilok, odinstaluj oprogramownaie i wgraj najnowszy sterownik od Paceap i od ilok
p.s. moga byc problemy - znany jest zwiazany z tym blad instalatora installshield, jednak ostatnie wersje softu od paceap chyba rozwiazaly ten problem
[addsig]
p.s. moga byc problemy - znany jest zwiazany z tym blad instalatora installshield, jednak ostatnie wersje softu od paceap chyba rozwiazaly ten problem
[addsig]
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...Moim zdaniem uderzaj bezpośrednio do producenta bo będziemy tu gdybać na darmo.Wygląda na jakaś "totalną" mega awarię we wtyczkach.
Pozdro.
...
Wtyki nigdy mnie nie zawiodly wiec jestem pewien ze to cos ogolnie w systemie sie zrabalo ale moze ktos mialby jakis pomysl :)
Juz napisalem do PSP, moze pewne sugestie tu i tam doprowadza do szybkiego rozwiazania sprawy. Panowie odpowiedzieli praktycznie od razu, w godzinach tez troche od czapki wiec chyle czola przed nimi :)
Na pewno reinstall wszystkie by to rozwiazal ale nie musze mowic jaki to bol :)
--
pozdr
j
Pozdro.

...
Wtyki nigdy mnie nie zawiodly wiec jestem pewien ze to cos ogolnie w systemie sie zrabalo ale moze ktos mialby jakis pomysl :)
Juz napisalem do PSP, moze pewne sugestie tu i tam doprowadza do szybkiego rozwiazania sprawy. Panowie odpowiedzieli praktycznie od razu, w godzinach tez troche od czapki wiec chyle czola przed nimi :)
Na pewno reinstall wszystkie by to rozwiazal ale nie musze mowic jaki to bol :)
--
pozdr
j
...to jest raczej na pewno blad w sterowniku ilok, odinstaluj oprogramownaie i wgraj najnowszy sterownik od Paceap i od ilok
No właśnie
od czasu gdy PSP nienawidzi swoich "legalnych" katując ich iLockami nic od nich nie kupiłem
A szkoda
No właśnie
od czasu gdy PSP nienawidzi swoich "legalnych" katując ich iLockami nic od nich nie kupiłem
A szkoda

Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...to jest raczej na pewno blad w sterowniku ilok, odinstaluj oprogramownaie i wgraj najnowszy sterownik od Paceap i od ilok
...
Tak jak pisalem - to tez zrobilem.
Dla pewnosci zrobilem jeszcze raz.
Nie bardzo rozumiem - napisales od Paceap i od iLok - to to samo przeciez ;)
Bedzie reinstall juz czuje to w ledzwiach ;)
--
pozdr
...
Tak jak pisalem - to tez zrobilem.
Dla pewnosci zrobilem jeszcze raz.
Bedzie reinstall juz czuje to w ledzwiach ;)
--
pozdr
Nie :)
Musisz miec jedno i drugie.
https://www.ilok.com/cgi-bin/WebObjects/iLokManager.woa/9/wa/DownloadApps
http://paceap.com/dldrvr.html
To, ze jednego z nich nie instalowales kiedys, to dlatego, ze bylo zaszyte w instalacji wtyczki. Tyle ze potrzebny jest update.
P.S. Co do bledu instalatora instalshield, o ktorym wspominalem, nie dotyczycl tylko iloka, jesli chodzi o "nasz" klimaty. Np. zdarzyl sie w jednej z dystrybucji PodFarm. A bledy byly na tyle powszechne, ze nawet jakas strona microsoftu opisywala sosob ich usuwania.
[addsig]
To, ze jednego z nich nie instalowales kiedys, to dlatego, ze bylo zaszyte w instalacji wtyczki. Tyle ze potrzebny jest update.
P.S. Co do bledu instalatora instalshield, o ktorym wspominalem, nie dotyczycl tylko iloka, jesli chodzi o "nasz" klimaty. Np. zdarzyl sie w jednej z dystrybucji PodFarm. A bledy byly na tyle powszechne, ze nawet jakas strona microsoftu opisywala sosob ich usuwania.
[addsig]
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Szkudlik nie znasz się ;), Kluczyki są teraz trendy:-D
...
Nie rozumiem :)
Na tej stronie iLok.com sa dwa pliki niejako. Pierwszy do synchronizacji klucza z kontem na iLok.com oraz sterownik.
Na paceap jest tylko sterownik. Ten sam co na iLok.com.
Mozesz mnie wyprowadzic z czelusci bezradnosci? :)
W miedzyczasie sciagam ten pierwszy do synchronizacji z kontem - jesli o to chodzi i jesli to ma pomoc :)
--
pozdrowienia
...
Nie rozumiem :)
Na tej stronie iLok.com sa dwa pliki niejako. Pierwszy do synchronizacji klucza z kontem na iLok.com oraz sterownik.
Na paceap jest tylko sterownik. Ten sam co na iLok.com.
Mozesz mnie wyprowadzic z czelusci bezradnosci? :)
W miedzyczasie sciagam ten pierwszy do synchronizacji z kontem - jesli o to chodzi i jesli to ma pomoc :)
--
pozdrowienia