Laney LA65C
Laney LA65C mam zamiar kupić ten wzmacniacz do gitary elektro-akustycznej, czy moze ktos wie coś czego ja nie wiem i moze mi pomóc w podjęciu decyzji co do tego sprzętu? nigdzie nie ma opini na jego temat, czy ktos ten wzmacniacz zna, grał? Poprosze o opinię na ten temat. Dziekuję.
Jestem elektromonterem z wykształcenia, a z zamiłowania uprawiam amatorsko grę na instrumentach i próbuje swoich sił na polu zgrywania materiału muzycznego w domowym studiu. Blues, ballada, granie akustyczne.
Re: Laney LA65C
... Laney LA65C mam zamiar kupić ten wzmacniacz do gitary elektro-akustycznej, czy moze ktos wie coś czego ja nie wiem i moze mi pomóc w podjęciu decyzji co do tego sprzętu? nigdzie nie ma opini na jego temat, czy ktos ten wzmacniacz zna, grał? Poprosze o opinię na ten temat. Dziekuję....
Jak za te pieniądze całkiem przyzwoity. Mój brat używa i nie narzeka specjalnie. Ot - gra to poprawnie, ma wbudowany pogłos i chorus plus wejście liniowe stereo. Można ładny dźwięk moim zdaniem ukręcić. Wykonany dość solidnie.
Jak za te pieniądze całkiem przyzwoity. Mój brat używa i nie narzeka specjalnie. Ot - gra to poprawnie, ma wbudowany pogłos i chorus plus wejście liniowe stereo. Można ładny dźwięk moim zdaniem ukręcić. Wykonany dość solidnie.
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
Re: Laney LA65C
Potwierdzam. To dobry niedrogi wzmacniacz. Sprawdza się nie tylko jako wzmacniacz do akustyka, ale jako combo do keyboarda, doraźny wzm. wokalowy, i również (!!!) jako wzmacniacz do współpracy z multiefektami gitarowymi (z racji pełnopasmowości). Jedyna wada: skłonnośc wyjścia LINE OUT do brumienia (nie zawsze w wyniku powstałej pętli mas)
Tak czy owak wart polecenia
Tak czy owak wart polecenia
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...