...Jak w temacie, tylko co? Jak mało miejsca to jest to jakieś rozwiązanie, ale mychą najpierw w prawo czy do góry też się da ustawić?
pozdr...
nie ma z tym zadnego problemu. pod winda:
panel sterowania > ekran > ustawienia i dwa kwadraty (lub wiecej) symbolizujace ekrany ustawiasz wzgledem siebie tak jak ci pasuje. mozesz nawet po skosie ustawic.
nie ma tez zadnego problemu aby miec monitory roznej wielkosci (kazdy ekran moze miec niezalezne ustawienia rozdzielczosci i glebi kolorow).
Nietypowy układ monitorów LCD
Re: Nietypowy układ monitorów LCD
nie ma z tym zadnego problemu. pod winda:
panel sterowania > ekran > ustawienia i dwa kwadraty (lub wiecej) symbolizujace ekrany ustawiasz wzgledem siebie tak jak ci pasuje. mozesz nawet po skosie ustawic.
Piękne dzięki, właśnie mi ułatwiłeś pracę! Wszystko jest trudne, zanim stanie się proste. A tam na tym zdjęciu, pod prawą Yamahą, co to za śmiszne ustrojstwo
Piękne dzięki, właśnie mi ułatwiłeś pracę! Wszystko jest trudne, zanim stanie się proste. A tam na tym zdjęciu, pod prawą Yamahą, co to za śmiszne ustrojstwo

...moje drugie imię - oldschool...
...nie ma z tym zadnego problemu. pod winda:
...
Patefon...

Patefon...
Kiedyś wpadłem na pomysł tylko nie wim czy mądry.
praca na monitorze głównym - ekran bar czy jakiś tam obraz programu daw a drugi monitor to mikser - tylko że drugi monitor z ekranem dotykowym - i już mamy więcej miejsca na biurku bo zamiast sterownika midi mamy już w monitorze.I tu proszę wszystkich o komentarz bo taki monitor kosztuje ok 1000 zł i troszke szkoda kasy na eksperymenty a może już ktoś próbował takiego rozwiązania.
praca na monitorze głównym - ekran bar czy jakiś tam obraz programu daw a drugi monitor to mikser - tylko że drugi monitor z ekranem dotykowym - i już mamy więcej miejsca na biurku bo zamiast sterownika midi mamy już w monitorze.I tu proszę wszystkich o komentarz bo taki monitor kosztuje ok 1000 zł i troszke szkoda kasy na eksperymenty a może już ktoś próbował takiego rozwiązania.
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter
- midishiner
O kurde facet normalnie wygląda jak Serj Adam Tankian z System of a Down, ale w wersji "pirackiej", czy tylko ja zauważyłem to podobieństwo??

Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009
- Miłaszewski
kiedys w ten sposob mialem polaczonego laptopa z dodatkowym monitorem - monitor stal za laptopem na podwyzszeniu
takie rozwiazanie ma sens jesli chce sie miec dwa duze ekrany, ktore ze wzgledu na gabaryty zajmowalyby zbyt duzo miejsca ustawione jeden obok drugiego
[addsig]
takie rozwiazanie ma sens jesli chce sie miec dwa duze ekrany, ktore ze wzgledu na gabaryty zajmowalyby zbyt duzo miejsca ustawione jeden obok drugiego
[addsig]