Native Instruments Machine

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Arab
Native Instruments Machine

Post autor: Arab » niedziela 25 sty 2009, 10:00

Nowy Softwarowo-Harderowy goovebox od Native Instruments

NI Machine

troche mi przypomina moje rolanda sp 606

Awatar użytkownika
Arab

Re: Native Instruments Machine

Post autor: Arab » niedziela 25 sty 2009, 10:10

zapomniałem dodać cena 599 Euro

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 26 sty 2009, 09:50

Wygląda nieźle. Trzeba będzie pomacać i sprawdzić jak się pojawi u nas, bo jak dla mnie jak zwykle dema nie mówią wszystkiego.

Awatar użytkownika
lakiernik

Post autor: lakiernik » poniedziałek 26 sty 2009, 11:38

Śliczności !
a ja i tak czekam na najmłodsze dziecko manufaktury Elektrona, choć ten Maschine wydaje się mocnym zawodnikiem...no ale potrzebuje on cycuszka "krzemowej mamusi" ,a wierzę że Elektron pozostanie wierny hardwarowej tradycji...chociaż są spekulacje że i Elektron chce zrobić hybrydę - fuj
poczekamy , obaczymy co ten i tamtem zaoferują, no a może też światło dzienne ujrzą nareszcie LINN DRUM-y analogowy od Dave'a Smitha i cyferkowy od Rogera Linna....
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » poniedziałek 26 sty 2009, 14:11

poczekamy , obaczymy co ten i tamtem zaoferują, no a może też światło dzienne ujrzą nareszcie LINN DRUM-y analogowy od Dave'a Smitha i cyferkowy od Rogera Linna.......
Na te Linn Drum-y to już się czeka...łoj! Ale miejmy nadzieję, że warto.

Awatar użytkownika
Qdelsky

Post autor: Qdelsky » sobota 21 lut 2009, 13:03

...
Śliczności !
a ja i tak czekam na najmłodsze dziecko manufaktury Elektrona, choć ten Maschine wydaje się mocnym zawodnikiem...no ale potrzebuje on cycuszka "krzemowej mamusi" ,a wierzę że Elektron pozostanie wierny hardwarowej tradycji...chociaż są spekulacje że i Elektron chce zrobić hybrydę - fuj
poczekamy , obaczymy co ten i tamtem zaoferują, no a może też światło dzienne ujrzą nareszcie LINN DRUM-y analogowy od Dave'a Smitha i cyferkowy od Rogera Linna.......

Witam
A co planuje teraz Elektron ?
Linn drumm to juz zmienia design poraz trzeci czy czwarty... zobaczymy co z tego wyniknie.

Awatar użytkownika
lakiernik

Post autor: lakiernik » poniedziałek 23 lut 2009, 07:58

Witam
A co planuje teraz Elektron ?
Linn drumm to juz zmienia design poraz trzeci czy czwarty... zobaczymy co z tego wyniknie.

...
Molestujemy z chłopakami z forum http://www.elektron-users.com/ ekipę Elektrona w tej kwestii...ale nie chcą puścić pary z ust. Udało się wywiedzieć że w tym roku premiera( oby "pan kryzys" nie pokrzyżował planów ). Jeśli Elektron wsłuchał się w sugestie userów jakie padają już od ładnych 2 lat na forum to będzie dobrze .... ja ich zasyłam mailami o SampleMachine
[addsig]
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman

Awatar użytkownika
psysutra

Post autor: psysutra » poniedziałek 23 lut 2009, 19:38

Że tak wyjadę z offtopem- co to za wielkie sprzęcicho z klawiaturą na pierwszym zdjęciu od góry?
Stay Psychedelic People!

Awatar użytkownika
lakiernik

Post autor: lakiernik » wtorek 24 lut 2009, 07:41

...Że tak wyjadę z offtopem- co to za wielkie sprzęcicho z klawiaturą na pierwszym zdjęciu od góry?...
Ale na zdjęciu z forum Elektrona?
Jeśli tak to jest to Monomachine SFX-6 czyli limitowana - już nie dostepna - wersja Mono z klawiaturą i kosmicznymi mozliwościami zabawy wbudowanym joystickiem (nie jest to tylko kwestia przypisywania różnych parametrów poszczególnym osiom joysticka - duzo bardziej oryginalne rozwiązanie ) polowałem na niego na e-bayu ale po dzisiejszym kursie Euro....

ODPOWIEDZ