jakie parametry dla laptopa
- doministry1
Szkoda ze wczesniej nie wiedzialem o tym forum, jak kupowalem swojego laptopa w zeszle wakacje.
Coz, ja mam wlasnie 3GB RAM, wyswietla sie 4GB ale ten jeden GB to na grafike...
Procesor 2.4 gHz...
Coz, ja mam wlasnie 3GB RAM, wyswietla sie 4GB ale ten jeden GB to na grafike...
Procesor 2.4 gHz...
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator
Re: jakie parametry dla laptopa
...Szkoda ze wczesniej nie wiedzialem o tym forum, jak kupowalem swojego laptopa w zeszle wakacje.
Procesor 2.4 gHz......
zmienic system na 64 bity i na tak "nielubiana" wszedzie viste:)(tez uwazam, ze jest stabilniejsza od xp 64) bedzie widzial 4 ramu.
Procesor 2.4 gHz......
zmienic system na 64 bity i na tak "nielubiana" wszedzie viste:)(tez uwazam, ze jest stabilniejsza od xp 64) bedzie widzial 4 ramu.
electronic music, grafika komputerowa
...Szkoda ze wczesniej nie wiedzialem o tym forum, jak kupowalem swojego laptopa w zeszle wakacje...
A o magazynie na którego forum postujesz już się choć trochę dowiedziałeś?
[addsig]
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
- doministry1
......Szkoda ze wczesniej nie wiedzialem o tym forum, jak kupowalem swojego laptopa w zeszle wakacje...
...
Czy to jakas zlosliwosc czy co..?
P.S. Vista do muzyki - zaden problem...
...
Czy to jakas zlosliwosc czy co..?
P.S. Vista do muzyki - zaden problem...
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator
Tyle, ile przykrości napotkałem z tym systemem w związku z tworzeniem to mało napisać... Ni stąd ni zowąd zniknęły mi dwa kilkugigabajtowe foldery a raz mi tak rejestr po updacie poszedł w piach, że musiałem zrobić format dysku i pożegnać się z rokiem pracy... Viście mówię nie nie i jeszcze raz nie!
Stay Psychedelic People!
po service packu jest ok. a jest jeszcze możliwość podrasowania, pozbawienia internetu itp. http://www.vlite.net/about.html
...Vista do tworzenia muzyki... Dobre sobie......
można z niej zrobic system TYLKO do muzyki , zainstalowac na szybki dysk SD i mieć tanim kosztem < OASYSA >
można z niej zrobic system TYLKO do muzyki , zainstalowac na szybki dysk SD i mieć tanim kosztem < OASYSA >
- Mariusz1333
......Vista do tworzenia muzyki... Dobre sobie......
można z niej zrobic system TYLKO do muzyki , zainstalowac na szybki dysk SD i mieć tanim kosztem < OASYSA >...
SSD,
jeżeli chodzi o vista to zaraz wyprze go windows 7 a xp jak znam Majkrosoft nie będzie supportowany. Ale dla niereformowalnych to Win 3.11 albo DOS bedzie "najkszybszy". Na razie architektura i hardware wygrywa z zasobożernością systemów więc tak cz tak za rok wiekszość będzie pod niebiosa wychwalac vistę 64.
można z niej zrobic system TYLKO do muzyki , zainstalowac na szybki dysk SD i mieć tanim kosztem < OASYSA >...
SSD,
jeżeli chodzi o vista to zaraz wyprze go windows 7 a xp jak znam Majkrosoft nie będzie supportowany. Ale dla niereformowalnych to Win 3.11 albo DOS bedzie "najkszybszy". Na razie architektura i hardware wygrywa z zasobożernością systemów więc tak cz tak za rok wiekszość będzie pod niebiosa wychwalac vistę 64.
......Vista do tworzenia muzyki... Dobre sobie......
SSD oczywiscie
SSD oczywiscie