Rejestrator Stage Line DPR-2000

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
nablaone
Kontakt:
Rejestrator Stage Line DPR-2000

Post autor: nablaone » niedziela 01 lut 2009, 21:01

Witam,

Używał ktoś tego rejestratora? Czy nada się do nagrywania z wejścia liniowego? W polu na razie nie nagrywam.

Chciałbym jakoś zarejestrować moje liveacty na electribe'a, a mp3playerek słabo nagrywa.

Wiem o istnenieniu ZOOM H2. Ale za jego cenę móglbym mieć KP mini + ten rejestrator.

[Post edytowany przez Admina w dniu 01/02/2009]

nablaone
Kontakt:

Re: Rejestrator Stage Line DPR-2000

Post autor: nablaone » wtorek 03 lut 2009, 22:37

Zamykam wątek.

Widze, że sprzęt jest na tyle egzotyczny, albo totalnie nie warty uwagi.

Awatar użytkownika
Tadeo
Kontakt:

Post autor: Tadeo » środa 04 lut 2009, 09:29

...albo totalnie nie warty uwagi.

...
Wręcz przeciwnie.
Osobiscie szukam czegoś z wejsciem liniowym do rejestracji w terenie i dla mnie to urządzenie to nr 1 w tej klasie cenowej
Korzystam z zew mikrofonu stereofonicznego a od biedy można użyć tych wbudowanych. Jeśli i Ty masz zamiar podłączać to za stołem na którym realizujesz koncert to jakość wejścia liniowego w zupełności powinna wystarczyć. Przypuszczam że może się okazać to lepsze, a na pewno wygodniejsze niż jeszcze nie tak dawno powszechnie stosowane rejestratory minidisc wagi kieszonkowej

nablaone
Kontakt:

Post autor: nablaone » środa 11 lut 2009, 20:24

......albo totalnie nie warty uwagi.

...
Wręcz przeciwnie.
Osobiscie szukam czegoś z wejsciem liniowym do rejestracji w terenie i dla mnie to urządzenie to nr 1 w tej klasie cenowej
Korzystam z zew mikrofonu stereofonicznego a od biedy można użyć tych wbudowanych. Jeśli i Ty masz zamiar podłączać to za stołem na którym realizujesz koncert to jakość wejścia liniowego w zupełności powinna wystarczyć. Przypuszczam że może się okazać to lepsze, a na pewno wygodniejsze niż jeszcze nie tak dawno powszechnie stosowane rejestratory minidisc wagi kieszonkowej...

I jak. Masz już. Jakieś wrażenia? Bo cena faktycznie jest akceptowalna.

Z tym koncertem to przesadziłeś , szukam czegoś aby w domu bez włączania kompa nagrywać.

ODPOWIEDZ