SSL Duende Classic

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
synthi
Re: SSL Duende Classic

Post autor: synthi » poniedziałek 09 lut 2009, 15:28

..... A może to jakiś głębszy problem… i motu z duende się nie lubią?
Pozdrawiam
Artur

...

U mnie jak na razie motu828m3 + duende mini ze wszystkimi plug-in'ami + cubase 4/5 działają bez zarzutu przez ostatnie ponad pół roku, wprawdzie na stacjonarnym PC i na karcie FW Texas Instr.

arturs

Post autor: arturs » poniedziałek 09 lut 2009, 15:32

........ A może to jakiś głębszy problem… i motu z duende się nie lubią?
Pozdrawiam
Artur

...

U mnie jak na razie motu828m3 + duende mini ze wszystkimi plug-in'ami + cubase 4/5 działają bez zarzutu przez ostatnie ponad pół roku, wprawdzie na stacjonarnym PC i na karcie FW Texas Instr.
...
Hej,

dzięki za info - to gdzie indziej szukam pryczyny. Spróbuję zmienić kabel, podłączyć pod inny port etc...

arturs

Post autor: arturs » wtorek 03 mar 2009, 09:44

Hej,

dzięki za info - to gdzie indziej szukam pryczyny. Spróbuję zmienić kabel, podłączyć pod inny port etc......

No więc moje problemy się rozwiązały. Zaisntalowałem nowe sterowniki motu, odinstalowałem duende i zainstalowałem na porcie 4 pinowym, który jest w laptopie. Wszystko działa i śmiga tak, że buzia jest uśmiechnięta od ucha do ucha.

jeszcze bardziej się usmiecham, gdy włączam wtyczki demo. .... Jedyny dylemat to które kupić ... jak tak czy inaczej mój materiał będzie leciał do studia na końcowy mastering.

ODPOWIEDZ