Szukam darmowego hosta, żebym mógł podpiąć wtyczki VST, VSTi, DX.
Za odpowiedź bardzo dziękuję:-)
Freeware'owy host?
Mam 23 lata.Jestem studentem Elektroniki i Telekomunikacji na wydziale Elektroniki Politechniki Wrocławskiej.W tym roku zaczynam specjalizację inżynieria dźwięku. Interesuje się: akustyką, elektroakustyką, muzyką, grafiką, elektroniką.
Re: Freeware'owy host?
...Szukam darmowego hosta, żebym mógł podpiąć wtyczki VST, VSTi, DX.
Za odpowiedź bardzo dziękuję:-)...
Asio FX processor. Wersja lite jest darmowa wymaga karty ASIO i obsluguje tylko VST,
www.spinaudio.com
Za odpowiedź bardzo dziękuję:-)...
Asio FX processor. Wersja lite jest darmowa wymaga karty ASIO i obsluguje tylko VST,
www.spinaudio.com
niedawno do EiS był dołaczony host ENERGY XT.
obsługuje instrumenty i wtyczki vst.
próbowałem go używac i niestety często się wywala
niestety jest to chyba narazie jedyny darmowy host który obsługuje instrumenty vst
obsługuje instrumenty i wtyczki vst.
próbowałem go używac i niestety często się wywala
niestety jest to chyba narazie jedyny darmowy host który obsługuje instrumenty vst
Zależy, co się rozumie pod pojęciem host. Jeśli chodzi o narzędzie do grania na żywo instrumentami VST, to jest np. xlutop chainer, wprawdzie shareware, ale wersja niezarejestrowana nie ma dokuczliwych ograniczeń.
Zależy, co się rozumie pod pojęciem host. Jeśli chodzi o narzędzie do grania na żywo instrumentami VST, to jest np. xlutop chainer, wprawdzie shareware, ale wersja niezarejestrowana nie ma dokuczliwych ograniczeń.
Może nie całkiem darmo ale za ok 60zł możesz wraz z Computer Music kupić hosta Computer Muzys - jest to freeware'owa wersja programu Muzys dołączona wraz z kilkoma firmowymi syntezatorami i samplerami do każdego numeru magazynu. Kupić możesz to w większych eMPiKach - w wiekszych miastach ( przynajmniej w gdańskim Megastore bywa)