Lipinski Sound - monitory studyjne
- studiomaster
Zamierzam zakupić jak najwierniejsze odsłuchy studyjne. Czy ktoś ma może lipinski sound L707? A może L 505? Interesuje mnie jak się to wszystko ma w praniu. Recenzje i entuzjastyczne opisy nie są dla mnie wiarygodne. Byłem posłuchać tych kolumn na Audio Show ale w takich warunkach jakie tam panowały ciężko było cokolwiek usłyszeć.
Re: Lipinski Sound - monitory studyjne
...Zamierzam zakupić jak najwierniejsze odsłuchy studyjne. Czy ktoś ma może lipinski sound L707?
Ma je Jacek Gawlowski, sa w studio Sound&more, ma tez R. Paczkowski
Ma je Jacek Gawlowski, sa w studio Sound&more, ma tez R. Paczkowski
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
brzmia ładnie i efektownie :))))))
szczegolowo (nie do konca kojarzy mi sie to z masteringiem), z "parą" i wygarem - na szczescie chyba (nie jestem specem w tej dziedzinie) nie wymagaja chyba control roomu wielkosci hangaru. U JG jest do nich jeszcze subwoofer wiec ciezko sie wypowiadac na ile schodza w dół monitory
szczegolowo (nie do konca kojarzy mi sie to z masteringiem), z "parą" i wygarem - na szczescie chyba (nie jestem specem w tej dziedzinie) nie wymagaja chyba control roomu wielkosci hangaru. U JG jest do nich jeszcze subwoofer wiec ciezko sie wypowiadac na ile schodza w dół monitory
- MUSICTOOLZ
...Zamierzam zakupić jak najwierniejsze odsłuchy studyjne. Czy ktoś ma może lipinski sound L707? A może L 505? Interesuje mnie jak się to wszystko ma w praniu. Recenzje i entuzjastyczne opisy nie są dla mnie wiarygodne. Byłem posłuchać tych kolumn na Audio Show ale w takich warunkach jakie tam panowały ciężko było cokolwiek usłyszeć....
Witam serdecznie,
rzeczywiście podczas prezentacji w ramach Audio Show trudno było spokojnie posłuchać czegokolwiek i tym bardziej na tej podstawie podejmować tak ważne decyzje. Z przyjemnością mogę jednak Pana zaprosić do nas, czyli firmy MUSICTOOLZ, która jest wyłącznym dystrybutorem monitorów i przedwzmacniaczy Lipinski Sound. Możemy się umówić sesję odsłuchową w akustycznie zaadaptowanych pomieszczeniach u nas, na Złotej 9/4 w Warszawie, lub też w Pańskim studiu czy u Pana w domu. Myślę że warto, bo są to niesamowicie wierne monitory, i nie bez powodu cieszą się taką sławą. Oczywiście jest to całkowicie niezobowiązujące spotkanie. Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy, szczegóły kontaktu znajdzie Pan na naszej stronie www.musictoolz.pl
Bardzo dziękuję i zapraszam,
Konrad
[addsig]
Witam serdecznie,
rzeczywiście podczas prezentacji w ramach Audio Show trudno było spokojnie posłuchać czegokolwiek i tym bardziej na tej podstawie podejmować tak ważne decyzje. Z przyjemnością mogę jednak Pana zaprosić do nas, czyli firmy MUSICTOOLZ, która jest wyłącznym dystrybutorem monitorów i przedwzmacniaczy Lipinski Sound. Możemy się umówić sesję odsłuchową w akustycznie zaadaptowanych pomieszczeniach u nas, na Złotej 9/4 w Warszawie, lub też w Pańskim studiu czy u Pana w domu. Myślę że warto, bo są to niesamowicie wierne monitory, i nie bez powodu cieszą się taką sławą. Oczywiście jest to całkowicie niezobowiązujące spotkanie. Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy, szczegóły kontaktu znajdzie Pan na naszej stronie www.musictoolz.pl
Bardzo dziękuję i zapraszam,
Konrad
[addsig]
konrad@musictoolz.pl
www.musictoolz.pl
www.musictoolz.pl