Nowy Softwarowo-Harderowy goovebox od Native Instruments
NI Machine
troche mi przypomina moje rolanda sp 606
Native Instruments Machine
Re: Native Instruments Machine
zapomniałem dodać cena 599 Euro
- Soundscape
- Kontakt:
Wygląda nieźle. Trzeba będzie pomacać i sprawdzić jak się pojawi u nas, bo jak dla mnie jak zwykle dema nie mówią wszystkiego.
Śliczności !

a ja i tak czekam na najmłodsze dziecko manufaktury Elektrona, choć ten Maschine wydaje się mocnym zawodnikiem...no ale potrzebuje on cycuszka "krzemowej mamusi" ,a wierzę że Elektron pozostanie wierny hardwarowej tradycji...chociaż są spekulacje że i Elektron chce zrobić hybrydę - fuj

poczekamy , obaczymy co ten i tamtem zaoferują, no a może też światło dzienne ujrzą nareszcie LINN DRUM-y analogowy od Dave'a Smitha i cyferkowy od Rogera Linna....
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
- Soundscape
- Kontakt:
poczekamy , obaczymy co ten i tamtem zaoferują, no a może też światło dzienne ujrzą nareszcie LINN DRUM-y analogowy od Dave'a Smitha i cyferkowy od Rogera Linna.......
Na te Linn Drum-y to już się czeka...łoj! Ale miejmy nadzieję, że warto.
Na te Linn Drum-y to już się czeka...łoj! Ale miejmy nadzieję, że warto.

...
Śliczności !
a ja i tak czekam na najmłodsze dziecko manufaktury Elektrona, choć ten Maschine wydaje się mocnym zawodnikiem...no ale potrzebuje on cycuszka "krzemowej mamusi" ,a wierzę że Elektron pozostanie wierny hardwarowej tradycji...chociaż są spekulacje że i Elektron chce zrobić hybrydę - fuj
poczekamy , obaczymy co ten i tamtem zaoferują, no a może też światło dzienne ujrzą nareszcie LINN DRUM-y analogowy od Dave'a Smitha i cyferkowy od Rogera Linna.......
Witam
A co planuje teraz Elektron ?
Linn drumm to juz zmienia design poraz trzeci czy czwarty... zobaczymy co z tego wyniknie.
Śliczności !

Witam
Linn drumm to juz zmienia design poraz trzeci czy czwarty... zobaczymy co z tego wyniknie.
Witam
...
Molestujemy z chłopakami z forum http://www.elektron-users.com/ ekipę Elektrona w tej kwestii...ale nie chcą puścić pary z ust. Udało się wywiedzieć że w tym roku premiera( oby "pan kryzys" nie pokrzyżował planów ). Jeśli Elektron wsłuchał się w sugestie userów jakie padają już od ładnych 2 lat na forum to będzie dobrze

[addsig]
Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
Że tak wyjadę z offtopem- co to za wielkie sprzęcicho z klawiaturą na pierwszym zdjęciu od góry?
Stay Psychedelic People!
...Że tak wyjadę z offtopem- co to za wielkie sprzęcicho z klawiaturą na pierwszym zdjęciu od góry?...
Ale na zdjęciu z forum Elektrona?
Jeśli tak to jest to Monomachine SFX-6 czyli limitowana - już nie dostepna - wersja Mono z klawiaturą i kosmicznymi mozliwościami zabawy wbudowanym joystickiem (nie jest to tylko kwestia przypisywania różnych parametrów poszczególnym osiom joysticka - duzo bardziej oryginalne rozwiązanie
) polowałem na niego na e-bayu ale po dzisiejszym kursie Euro....
Ale na zdjęciu z forum Elektrona?
Jeśli tak to jest to Monomachine SFX-6 czyli limitowana - już nie dostepna - wersja Mono z klawiaturą i kosmicznymi mozliwościami zabawy wbudowanym joystickiem (nie jest to tylko kwestia przypisywania różnych parametrów poszczególnym osiom joysticka - duzo bardziej oryginalne rozwiązanie