Zwykła klawiatura, a VSTi

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
arek1
Zwykła klawiatura, a VSTi

Post autor: arek1 » piątek 16 sty 2009, 08:41

Witam

Przeglądając forum nie znalazłem odp. na moje pytanie więc przepraszam jak dla niektórych okaże się ono zbyt banalne by odpowiadać.

Mógłby mi ktoś polecić jakieś VSTi do tworzenia perkusji, problem polega na tym żeby mógł pady przypisać do odpowiednich dla mnie klawiszy przy zwykłej komputerowej klawiaturze. (niestary nie znalazłem funkcji przypisania w battery 3 jeśli jest coś takie to proszę o pomoc )

Pozdrawiam z góry dziękuje za pomoc.
proszę pomóż, nie zabijaj we mnie miłość do muzyki...

Awatar użytkownika
hemisys

Re: Zwykła klawiatura, a VSTi

Post autor: hemisys » piątek 16 sty 2009, 08:51

...Witam

Przeglądając forum nie znalazłem odp. na moje pytanie więc przepraszam jak dla niektórych okaże się ono zbyt banalne by odpowiadać.

Mógłby mi ktoś polecić jakieś VSTi do tworzenia perkusji, problem polega na tym żeby mógł pady przypisać do odpowiednich dla mnie klawiszy przy zwykłej komputerowej klawiaturze. (niestary nie znalazłem funkcji przypisania w battery 3 jeśli jest coś takie to proszę o pomoc )

Pozdrawiam z góry dziękuje za pomoc....
jest to do zrobienie w barery. jakie chcesz te beczki? naturalne? jesli tak to ezdrummer.

arek1

Post autor: arek1 » piątek 16 sty 2009, 09:03

jest to do zrobienie w barery. jakie chcesz te beczki? naturalne? jesli tak to ezdrummer....

raczej naturalne

Awatar użytkownika
hemisys

Post autor: hemisys » piątek 16 sty 2009, 09:08

...**********************
jest to do zrobienie w barery. jakie chcesz te beczki? naturalne? jesli tak to ezdrummer....

raczej naturalne...
no to ezdrummer dobrze brzmi. podobno jest jeszcze cieszacy sie uznaniem jakies BDF ale nie znam i nie mam tego.

arek1

Post autor: arek1 » piątek 16 sty 2009, 09:20

......**********************

raczej naturalne...
no to ezdrummer dobrze brzmi. podobno jest jeszcze cieszacy sie uznaniem jakies BDF ale nie znam i nie mam tego....

wiesz ja mam battery 3 ale mogłbyś mi mniej więcej napisać gdzie przypiasać te klawisze do padów? bo głównie o to mi chodzi.

Awatar użytkownika
hemisys

Post autor: hemisys » piątek 16 sty 2009, 09:50

.........**********************

raczej naturalne...
no to ezdrummer dobrze brzmi. podobno jest jeszcze cieszacy sie uznaniem jakies BDF ale nie znam i nie mam tego....

wiesz ja mam battery 3 ale mogłbyś mi mniej więcej napisać gdzie przypiasać te klawisze do padów? bo głównie o to mi chodzi.

...
wieczorem bo teraz nie ma mnie przy cubase a nie pamietam. jakby co pisz na priv

ODPOWIEDZ