Presonus TubePre
- SOLTYSIK16
Witam, czy ktoś miał doczynienia z tym przedwzmacniaczem?? Mam zamiar kupić ten preamp do nagrywania wokalu w domowym studyjku, oczywiście wokal tylko dla mojej kapeli. Czy warto w to inwestowac?? Czy to lampowe brzmienie jest faktycznie lampowym:) ? Prosze o pomoc i dzieki z góry
Z nami zawsze sie UDA......
- Tasiorowski
Re: Presonus TubePre
...Witam, czy ktoś miał doczynienia z tym przedwzmacniaczem?? Mam zamiar kupić ten preamp do nagrywania wokalu w domowym studyjku, oczywiście wokal tylko dla mojej kapeli. Czy warto w to inwestowac?? Czy to lampowe brzmienie jest faktycznie lampowym:) ? Prosze o pomoc i dzieki z góry...
Jak za te pieniadze to naprawde dobry preamp, a jeszcze lepszy di-box, spliter. Jakies arty albo behringery bym sobie odpuscil. Nasyca lampa, ale wtedy szumi. Natomiast tor tranzystorowy jest jak najbardziej ok, do tego przycisk PAD, odwrocenie fazy i bardzo ladny. ale przede wszystkim dobrze dzialajacy miernik VU - za 400 zl nic lepszego nie kupisz, mialem, sprzedalem bo kupilismy do studia JOEMEEKA i juz ten w ogole nie mial zastosowania. Pozdrawiam
Jak za te pieniadze to naprawde dobry preamp, a jeszcze lepszy di-box, spliter. Jakies arty albo behringery bym sobie odpuscil. Nasyca lampa, ale wtedy szumi. Natomiast tor tranzystorowy jest jak najbardziej ok, do tego przycisk PAD, odwrocenie fazy i bardzo ladny. ale przede wszystkim dobrze dzialajacy miernik VU - za 400 zl nic lepszego nie kupisz, mialem, sprzedalem bo kupilismy do studia JOEMEEKA i juz ten w ogole nie mial zastosowania. Pozdrawiam
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141