Bramka SMS
Ale z gadu-gadu mozna wyslac esesmana wszedzie (Idea,Era,Plus).Wiec jakos sie da na pewno...

...phi...
Re: Bramka SMS
...Ale z gadu-gadu mozna wyslac esesmana wszedzie (Idea,Era,Plus).Wiec jakos sie da na pewno...
...
Sorry, lecz chyba nie rozumiesz istoty sprawy. Rzecz tyczy się bezpłatnych bramek internetowych dla właścicieli serwisów, a nie użytkowników.
[addsig]

Sorry, lecz chyba nie rozumiesz istoty sprawy. Rzecz tyczy się bezpłatnych bramek internetowych dla właścicieli serwisów, a nie użytkowników.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
Nie rozumiem.Ale na chlopski rozum-wysylam esesmana z gg-pojawia misie okienko do wpisania hasla(bezsensownosc,zreszta)-czy nie da sie tego zrobic na stronie?
...phi...
Proponuje aby w ogole usunac ten serwis ze Strony EIS ..... nie wiem co chcecie osoagnac.... w erze Internetu niema znaczenia skad sie wysyła SMSa. a mysle ze sa serwisy wyłacznie do tych celow , Rozumiem ze szanowna redakcja chce aby ta strona była jak najbardziej atrakcyjna, ale chyba niema sesu uruchamiac czegos co nie działa w 100 % .tzn działa tylko w 1/3 ...... lub nazawac ten Link, SMS- tylko na PLUSA :) pozdrawiam ........ I jeszcze jedno Pyt, czy nowy numer EiS jest juz osiaglany w sklepach ?
...Nie rozumiem.Ale na chlopski rozum-wysylam esesmana z gg-pojawia misie okienko do wpisania hasla(bezsensownosc,zreszta)-czy nie da sie tego zrobic na stronie?...
SMS-Expres ktory jest tworca programu GG. ma podpisana umowe ze wszystkimi operatorami ... tzn, tak było do nie daswna nie wiem czy to sie odnosi do ERY ,
SMS-Expres ktory jest tworca programu GG. ma podpisana umowe ze wszystkimi operatorami ... tzn, tak było do nie daswna nie wiem czy to sie odnosi do ERY ,
...
SMS-Expres ktory jest tworca programu GG. ma podpisana umowe ze wszystkimi operatorami ... tzn, tak było do nie daswna nie wiem czy to sie odnosi do ERY , ...
Odnosi sie,wysylam esesy z gg.Rozumiem to,ze trzeba sie z kimstam dogadac,ze trzeba costam podpisac,ale nie rozumiem,ze jest to niemozliwe.
Ja tez uwazam,ze ten link jest zbedny.
SMS-Expres ktory jest tworca programu GG. ma podpisana umowe ze wszystkimi operatorami ... tzn, tak było do nie daswna nie wiem czy to sie odnosi do ERY , ...
Odnosi sie,wysylam esesy z gg.Rozumiem to,ze trzeba sie z kimstam dogadac,ze trzeba costam podpisac,ale nie rozumiem,ze jest to niemozliwe.
Ja tez uwazam,ze ten link jest zbedny.
...phi...
...Ja tez uwazam,ze ten link jest zbedny...
Nie ma sprawy.
[addsig]
Nie ma sprawy.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS