Jak to nie musiałem dalej czytać. To ja założyłem ten temat, wiec nie wiem o czym mówisz. Zastanów sie nad tym co piszesz.
Nie oczekiwałem na brawa, tylko na konkretne odpowiedzi i nie na zasadzie a na cholerę Ci to..., tylko w formie bardziej technicznej co zyskam dzięki temu, lecz jak widać trafili sie (miedzy innymi) wyłącznie sami laicy, chcący podnieść swoje ego w temacie komputerów.
Bez komentarza? Tu sie zgadzam..., czytaj powyżej.
PS: Spróbuj nagrać wokal na kompie z odpalonymi 10 vst w realu, przy latencji 1,5 ms... he, ale cuda sie zdarzają. Tylko błagam..., nie piszcie juz "a na co tak robić?", bo juz odpowiadam, dla wygody....
Wiesz co , tak sobie czytam i myślę że przed Tobą jeszcze dłuuuuga droga. Póki co wolisz sobie ponarzekać i poszczekać.
Widzę , że odpowiedź na swoje pytanie zadane na początku znasz i było ono retoryczne. Chciałeś sobie pogadać - pogadałeś. Chciałeś porad - dostałeś. Chociaż według mnie Ty wiesz najlepiej więc jeśli tak, nie zaśmiecaj już forum i kup sobie ten mega wypasionu sprzęt. Zapnij 50 VST , nagraj wokale i zarabiaj kasiorę - bo jak sam mówiłes konkurencja się wykruszy nie mając takich możliwosci jak Twoje

Po co Ci sterta bezużytecznych komentarzy. Kup 16 x quad , a co tam ! Może starczy na 10 lat !
Pozdrawiam i trochę pokory. Może jakieś ziółka ?
[addsig]