Odsprzedaż FL Studio

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
kaziorkaski
Odsprzedaż FL Studio

Post autor: kaziorkaski » wtorek 09 gru 2008, 16:00

Czy posiadacie wiedzę na temat odsprzedaży FL Studio?
Zakupiłem program poprzez stronę internetową producenta. Aktualnie chciałbym odsprzedać wersję Studio i zakupić XXL.
Ale czy licencja pozwala na zmianę użytkownika, skoro moje dane figurują na stronie etc. ? Jak to powinno przebiegać z prawnego punktu widzenia?
www.muzyka-pomojemu.blogspot.com

Zbynia

Re: Odsprzedaż FL Studio

Post autor: Zbynia » wtorek 09 gru 2008, 17:17

masz w licencji - ciezko zajrzec?

"For as long as you are not in breach of the EULA and in consideration of payment of the license fee, IL hereby grants you, a personal, non-exclusive, non-transferable and revocable license, being the right to use this copy of the Software (and its user manual) as a single person who uses the Software personally on one or more computers or workstations. The Software is licensed, not sold."

generalnie nie odsprzedawalne bo masz licencje a nie produkt.
Co nie zmienia faktu ze możesz sobie sprzedać licencje komus innemu - ale jak on bedzie mial jakis problem to sie na tym przejedzie

kaziorkaski

Post autor: kaziorkaski » wtorek 09 gru 2008, 18:24

...masz w licencji - ciezko zajrzec?

"For as long as you are not in breach of the EULA and in consideration of payment of the license fee, IL hereby grants you, a personal, non-exclusive, non-transferable and revocable license, being the right to use this copy of the Software (and its user manual) as a single person who uses the Software personally on one or more computers or workstations. The Software is licensed, not sold."

generalnie nie odsprzedawalne bo masz licencje a nie produkt.
Co nie zmienia faktu ze możesz sobie sprzedać licencje komus innemu - ale jak on bedzie mial jakis problem to sie na tym przejedzie...
Bardzo dziękuje za info, oczywiście zaglądałem, ale moja znajomość angielskiego pozostawia wiele do życzenia....
Ok, to już wiem ma czym stoimy. Pozdr.
www.muzyka-pomojemu.blogspot.com

Zbynia

Post autor: Zbynia » wtorek 09 gru 2008, 18:53

moja tez ale od czego jest google translator?nawet jak zrobi to koslawo to sens jakis tam jest

Zablokowany