Co się dzieje z Audiofactory?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Recoil
Co się dzieje z Audiofactory?

Post autor: Recoil » wtorek 09 gru 2008, 08:26

Mam pytanie: Czy ktoś wie co się dzieje z firmą Audiofactory??? Jest ona jedynym dystrybutorem softu, którego chcem kupić, a nie można się z nimi skontaktować ani mailowo ani telefonicznie, przez telefon podany na stronie.
Jest to o tyle dziwne bo dają sprzęt do testów w Eis więc nie wiem o co chodzi.

Ma ktoś do nich jakieś namiary???

Pietro

Re: Co się dzieje z Audiofactory?

Post autor: Pietro » wtorek 09 gru 2008, 09:18

...Mam pytanie: Czy ktoś wie co się dzieje z firmą Audiofactory??? Jest ona jedynym dystrybutorem softu, którego chcem kupić, a nie można się z nimi skontaktować ani mailowo ani telefonicznie, przez telefon podany na stronie.

Ma ktoś do nich jakieś namiary???...
A co byś chciał kupić, bo może Audiofactory to nie jest jedyna opcja, biorąc pod uwagę, że jesteśmy w Unii Europejskiej ;)?

- Piotr

Recoil

Post autor: Recoil » wtorek 09 gru 2008, 09:22

......Mam pytanie: Czy ktoś wie co się dzieje z firmą Audiofactory??? Jest ona jedynym dystrybutorem softu, którego chcem kupić, a nie można się z nimi skontaktować ani mailowo ani telefonicznie, przez telefon podany na stronie.

A co byś chciał kupić, bo może Audiofactory to nie jest jedyna opcja, biorąc pod uwagę, że jesteśmy w Unii Europejskiej ;)?

- Piotr...
chodzi mi właśnie o audiofactory, tam są fajne wyprzedaże a chciałbym kupić guitar rig 2 z osprzętem. A w europie kupno nowego jest już nie możliwe bo trójka się pojawiła. Pozatym jestem nie ufny jeżeli chodzi o tranzakcje internetowe. Wole zamówić przez swój sklep i tam go odebrać

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » wtorek 09 gru 2008, 09:26

...Mam pytanie: Czy ktoś wie co się dzieje z firmą Audiofactory??? Jest ona jedynym dystrybutorem softu, którego chcem kupić, a nie można się z nimi skontaktować ani mailowo ani telefonicznie, przez telefon podany na stronie.

Zamówiłem u nich i-locka i cisza. Po dokonaniu kuopna, powinien przyjść mail potwierdzający z numerem konta itd. Nie dochodzą. Jak mi sięraz udało dodzwonić, to mi powiedzieli, że robią nowy system w sklepie i że przez to sa problemy. Ale wyszło mi to na dobre, bo kiedy kupowałem to było mnie stać, ale 3 dni później zostałem wysuszony na trasie z Kętrzyna i musiałem wyskoczyć z 3 stówek. Dlatego się ucieszyłem, że moje zamówienie z audiofactory przepadło
[addsig]
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141

Recoil

Post autor: Recoil » wtorek 09 gru 2008, 09:54

......Mam pytanie: Czy ktoś wie co się dzieje z firmą Audiofactory??? Jest ona jedynym dystrybutorem softu, którego chcem kupić, a nie można się z nimi skontaktować ani mailowo ani telefonicznie, przez telefon podany na stronie.

Zamówiłem u nich i-locka i cisza. Po dokonaniu kuopna, powinien przyjść mail potwierdzający z numerem konta itd. Nie dochodzą. Jak mi sięraz udało dodzwonić, to mi powiedzieli, że robią nowy system w sklepie i że przez to sa problemy. Ale wyszło mi to na dobre, bo kiedy kupowałem to było mnie stać, ale 3 dni później zostałem wysuszony na trasie z Kętrzyna i musiałem wyskoczyć z 3 stówek. Dlatego się ucieszyłem, że moje zamówienie z audiofactory przepadło
...
Czyli numer telefonu jest dobry???

kaziorkaski

Post autor: kaziorkaski » wtorek 09 gru 2008, 14:59

Dwie godziny temu dzwoniłem do Audiofactory, i rozmawiałem, więc nr telefonu jest na 100% dobry!
www.muzyka-pomojemu.blogspot.com

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » wtorek 09 gru 2008, 15:00

...Dwie godziny temu dzwoniłem do Audiofactory, i rozmawiałem, więc nr telefonu jest na 100% dobry!
...
Mi też odpisali na moje zapytanie kilka dni temu. Więc może po prostu są bardziej zajęci niż zwykle.

Recoil

Post autor: Recoil » wtorek 09 gru 2008, 15:22

......Dwie godziny temu dzwoniłem do Audiofactory, i rozmawiałem, więc nr telefonu jest na 100% dobry!
...
Mi też odpisali na moje zapytanie kilka dni temu. Więc może po prostu są bardziej zajęci niż zwykle....

Właśnie przed chwilą dzwoniłem do Audiofactory i powiedzieli mi że mieli problemy z centralą telefoniczną. Tak więc temat jest już wyjaśniony.
Dzięki

Doomy

Post autor: Doomy » wtorek 09 gru 2008, 21:39

.........Mam pytanie: Czy ktoś wie co się dzieje z firmą Audiofactory??? Jest ona jedynym dystrybutorem softu, którego chcem kupić, a nie można się z nimi skontaktować ani mailowo ani telefonicznie, przez telefon podany na stronie.

- Piotr...

chodzi mi właśnie o audiofactory, tam są fajne wyprzedaże a chciałbym kupić guitar rig 2 z osprzętem. A w europie kupno nowego jest już nie możliwe bo trójka się pojawiła. Pozatym jestem nie ufny jeżeli chodzi o tranzakcje internetowe. Wole zamówić przez swój sklep i tam go odebrać...

Witaj, tak przy okazji, jest też, promocja w NI i GUITAR RIG 3 KONTROL EDITION mozna wyrwać już za 399 Eur.

www.native-instruments.com/holidaygr

Doomy

Awatar użytkownika
BassFun

Post autor: BassFun » wtorek 09 gru 2008, 22:34

-------------------------------------------

Ja planuję kilka małych zakupow software i szukam gdzie bedzie
najtaniej.Moze wiecie jakies sa mozliwosci zakupu w uni?
jakie sklepy europiejskie polecacie?

ODPOWIEDZ