jaki to utwór ?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Tasiorowski
jaki to utwór ?

Post autor: Tasiorowski » czwartek 27 lis 2008, 14:11

Hej koledzy, taki krótki artykulik o gierce - w tle fajny kawałek. Czy ktoś z was kojarzy, co to za muza ?? Bardzo mi się podoba...chętnię znajdę, kupię..

http://gamecorner.pl/gamecorner/10,90214,5487698,Fallout_3___jak_bardzo_zawiedzie_nasze_oczekiwania_.html
[addsig]
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141

Awatar użytkownika
Tb_Studio
Kontakt:

Re: jaki to utwór ?

Post autor: Tb_Studio » czwartek 27 lis 2008, 14:22

jesli to muza z f3 to sproboj poszukac takich utworów:

01 - The Ink Spots - I Don’t Want To Set The World On Fire
02 - Bob Crosby - Way Back Home
03 - Roy Brown - Butcher Pete - Part I
04 - Inon Zur - Main Title
05 - Inon Zur - Megaton
[addsig]
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » czwartek 27 lis 2008, 14:31

...jesli to muza z f3 to sproboj poszukac takich utworów:

01 - The Ink Spots - I Don’t Want To Set The World On Fire
02 - Bob Crosby - Way Back Home
03 - Roy Brown - Butcher Pete - Part I
04 - Inon Zur - Main Title
05 - Inon Zur - Megaton
...
nie, ten link trochę źle działa. Trzeba go całego zaznaczyć i skopiować do adresu przeglądarki. Odpali się taki mały artykulik, gdzie w tle leci muza normalnie z wokalem, Świetny kawałek, bardzo mi się podoba. Chciałbym go mieć...
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 27 lis 2008, 14:42

O, to wy też gracie?

Sam planuję zakup F3 Poprzednie części "wyinspirowały" ze mnie kiedyś bardzo ciekawe utwory

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » czwartek 27 lis 2008, 14:59

...O, to wy też gracie?

Sam planuję zakup F3 Poprzednie części "wyinspirowały" ze mnie kiedyś bardzo ciekawe utwory ...
No ja jestem zapalonym graczem, a w Fallouta grałem i jedynkę i dwójkę i to są dla mnie gry kultowe. Trójki na razie nie kupuję, natomiast obczaj kolego proszę ten link, może znasz ten kawałek co leci w tle...
[addsig]

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 27 lis 2008, 15:06

No ja jestem zapalonym graczem, a w Fallouta grałem i jedynkę i dwójkę i to są dla mnie gry kultowe. Trójki na razie nie kupuję, natomiast obczaj kolego proszę ten link, może znasz ten kawałek co leci w tle...
...
Jeśli chodzi o utwór, który gra z radyjka w autobusie, to jest to:

I Don't Want to Set the World On Fire, zespołu The Ink Spots

A wygrzebałem to stąd - Klick!

Pozdrawiam fanów Fallouta!

Awatar użytkownika
Tb_Studio
Kontakt:

Post autor: Tb_Studio » czwartek 27 lis 2008, 15:13

...No ja jestem zapalonym graczem, a w Fallouta grałem i jedynkę i dwójkę i to są dla mnie gry kultowe. Trójki na razie nie kupuję, natomiast obczaj kolego proszę ten link, może znasz ten kawałek co leci w tle...
...

Pozdrawiam fanów Fallouta! ...
A to napisalem w moim poscie o tym utworze:) Podalem etz pare innych z f3.
pozdrawiam

Aha f1 i f2 miały taki klimat.... Ciekaw ejstem tej 3jki:>
[addsig]
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » czwartek 27 lis 2008, 15:13

...No ja jestem zapalonym graczem, a w Fallouta grałem i jedynkę i dwójkę i to są dla mnie gry kultowe. Trójki na razie nie kupuję, natomiast obczaj kolego proszę ten link, może znasz ten kawałek co leci w tle...
...

Pozdrawiam fanów Fallouta! ...
Nie chodzi o utwór z radyjka, tylko o kawałek któy leci w tle artykułu z mojego linka. Przeciągnij cały link, wklej do przeglądarki. To jakaś polska strona o grach, gdzie jest krótki wywód kolesia jakiegoś o F3 a w tle leci jakaś muza, i o tę muzę właśnie mi chodzi
[addsig]

Awatar użytkownika
Soundscape
Kontakt:

Post autor: Soundscape » czwartek 27 lis 2008, 15:19

Nie chodzi o utwór z radyjka, tylko o kawałek któy leci w tle artykułu z mojego linka. Przeciągnij cały link, wklej do przeglądarki. To jakaś polska strona o grach, gdzie jest krótki wywód kolesia jakiegoś o F3 a w tle leci jakaś muza, i o tę muzę właśnie mi chodzi
...

A taaa muza! Niestety tego nie wiem...Można by do nich napisać, bo to chyba nie jest muzyka z Fallouta...Ale pewności nie mam.

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » czwartek 27 lis 2008, 15:20

A tak poza tym to ja wiem, czemu nam się podoba klimat Fallouta. Bo tam jest retro. My lubimy wszelkie Fairchildy, Bille Putnamy i inne, i ta gra też jest osadzona niejako w amerykańskim śnie, filmiki, Louis Armstrong, American Dream itd. Strasznie długo tę grę katowałem, nie cierpiałem klimatów smoków, wróżek i mieczyków, a jestem trochę historykiem zarazem, więc niby powinienem
[addsig]

Zablokowany