Stylus Rmx
ma ktoś coś takiego jak to działa może mi ktoś podpowie :) Może to ktoś ma i może udostępnić
Pozdrawiam
Aktyvny
Pozdrawiam
Aktyvny
Re: Stylus Rmx
...ma ktoś coś takiego jak to działa może mi ktoś podpowie :) Może to ktoś ma i może udostępnić
Pozdrawiam
Aktyvny...
Mam i generalnie jestem zadowolny. Duża biblioteka brzmień w pełni mnie zadowala. Jest tylko trochę pamięciożerne, ale na 512 mb ramu, Celeron 2,5 GHz, Win XP udawało mi się odpalić do 5 wtyczek jako VSTi i było ok.. Miałem z nią tylko raz problem w Cubasie (normalnie korzystam z FL). Strasznie mi trzeszczała, niezależnie od latencji, ale nie zagłębiałem się w ten problem jakoś specjalnie. Próbowałem się po prostu przesiąść na Cubase ale z kilku innych powodów zostałem na FL. Ale wracając do Stylusa - dla mnei takie 5-/6:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Aktyvny...
Mam i generalnie jestem zadowolny. Duża biblioteka brzmień w pełni mnie zadowala. Jest tylko trochę pamięciożerne, ale na 512 mb ramu, Celeron 2,5 GHz, Win XP udawało mi się odpalić do 5 wtyczek jako VSTi i było ok.. Miałem z nią tylko raz problem w Cubasie (normalnie korzystam z FL). Strasznie mi trzeszczała, niezależnie od latencji, ale nie zagłębiałem się w ten problem jakoś specjalnie. Próbowałem się po prostu przesiąść na Cubase ale z kilku innych powodów zostałem na FL. Ale wracając do Stylusa - dla mnei takie 5-/6:)
Pozdrawiam
- BackToThe1986
to oczywiście absolutnie subiektywna opinia i nie poprę jej żadnymi dowodami ani przykładami, ale Stylus wydaje mi się trochę... archaiczny.
zależy też, do jakiego rodzaju muzyki byłby używany. do IDM nadaje się średnio.
zależy też, do jakiego rodzaju muzyki byłby używany. do IDM nadaje się średnio.
- mr-hammond
...to oczywiście absolutnie subiektywna opinia i nie poprę jej żadnymi dowodami ani przykładami, ale Stylus wydaje mi się trochę... archaiczny.
zależy też, do jakiego rodzaju muzyki byłby używany. do IDM nadaje się średnio....
Wszędzie go słychać, a ty mówisz że archaiczny :)
zależy też, do jakiego rodzaju muzyki byłby używany. do IDM nadaje się średnio....
Wszędzie go słychać, a ty mówisz że archaiczny :)
a ja sie jaram - tylko zamiast vstijako zei tak z loopow nie korzstam zgralem go na wave 96/32 i z glowy....a wybor jest - swietne probki
Wszędzie go słychać, a ty mówisz że archaiczny :) ...
Może zasugerował się szatą graficzną

Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
...a ja sie jaram - tylko zamiast vstijako zei tak z loopow nie korzstam zgralem go na wave 96/32 i z glowy....a wybor jest - swietne probki...
O.. To mam pytanie, jak go szybko zgrać na Wave? Czy musze wyeksportować ułożony cały bank i ciąć w edytorze? Czy jest do tego jakiś konwerter?
O.. To mam pytanie, jak go szybko zgrać na Wave? Czy musze wyeksportować ułożony cały bank i ciąć w edytorze? Czy jest do tego jakiś konwerter?
extreme sample converter
- BackToThe1986
... Wszędzie go słychać, a ty mówisz że archaiczny :) ...
...
zasugerowałem się próbkami i pętlami, które brzmią jak dla mnie średnio świeżo. oczywiście możecie się nie zgodzić :)

zasugerowałem się próbkami i pętlami, które brzmią jak dla mnie średnio świeżo. oczywiście możecie się nie zgodzić :)
zasugerowałem się próbkami i pętlami, które brzmią jak dla mnie średnio świeżo. oczywiście możecie się nie zgodzić :)...
.... i oczywiście się nie zgadzamy
.... i oczywiście się nie zgadzamy