Sound Forge 7.0

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
oneman
Sound Forge 7.0

Post autor: oneman » środa 24 wrz 2003, 16:58

witam wszystkich

mial ktos juz okazje przetestowac Sound Forge 7.0 ? wlasnie zauwazylem, ze na stronie producenta jest demo do pobrania i nie wiem czy warto sie kusic na sciaganie

Awatar użytkownika
mysza

Re: Sound Forge 7.0

Post autor: mysza » środa 24 wrz 2003, 17:24

....sciagnac i przetestowac zawsze warto....

Jesli pracowales lub miales kontakt ze wczesniejsza wersja to przeczytaj tylko o zmianach i nowosciach a powinnienes wiedziec czy" warto"...
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
przemal

Post autor: przemal » środa 24 wrz 2003, 20:10

moim zdaniem warto
Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).

Awatar użytkownika
xvoice

Post autor: xvoice » środa 24 wrz 2003, 20:28

...jest demo do pobrania i nie wiem czy warto sie kusic na sciaganie...

A czemu by nie, zawsze warto, tymbardziej iz jesli np. pracowałes na wszcześniejszych wersjach mozesz z samej ciekawosci zobaczeć co sie generalnie zmieniło, potestować a potem zawsze przeciez możesz odinstalowac

Jako edytora audio uzywam własne Sound Forge'a starszej wersji i zaraz se chyba też zaciągne 7 by potestowac go nieco

pozdro...

Awatar użytkownika
oneman

Post autor: oneman » środa 24 wrz 2003, 21:20

A czemu by nie, zawsze warto, tymbardziej iz jesli np. pracowałes na wszcześniejszych wersjach mozesz z samej ciekawosci zobaczeć co sie generalnie zmieniło, potestować a potem zawsze przeciez możesz odinstalowac

Uzywam SF 6.0 i znam go na pamiec. Pytam czy warto sie przesiadac na 7.0? Chodzilo mi wasze spostrzezenia co do nowej wersji.

Instalować by potem odinstalowac - nie postepuje w ten sposob.

Po kilku takich operacjach z programami demo, shareware czy trial komp zazwyczaj wymaga formatowania dysku albo zaczyna kaprysic.

Awatar użytkownika
shearly

Post autor: shearly » środa 24 wrz 2003, 21:35

Po kilku takich operacjach z programami demo, shareware czy trial komp zazwyczaj wymaga formatowania dysku albo zaczyna kaprysic. ...

Nooo...........ide sformatowac dysk.........
...phi...

Awatar użytkownika
xvoice

Post autor: xvoice » środa 24 wrz 2003, 21:39

...

Po kilku takich operacjach z programami demo, shareware czy trial komp zazwyczaj wymaga formatowania dysku albo zaczyna kaprysic. ...

Hymmm... gdybym zastosował sie do takiego sposobu jak ty to musiałbym 5 razy dzinnie formatować dysk , ale to fakt że po takich programach pozostają jeszcze jakieś zbędnne pliki które nalezłoby usunąc, dlatego uzywam programu Ace Utilities który szybko i sprawnie załatwia ten problem, a komp jak chodził tak chodzi

Awatar użytkownika
oneman

Post autor: oneman » czwartek 25 wrz 2003, 14:38

do tyłka! SF 7.0 jak sie okazało nie jest przeznaczony pod Win '98. Jak sie teraz nie zdenerwowac? Czy tak ciezko było twórcom dopasować SF do wszystkich wersji windy?

ODPOWIEDZ