...instrument do tworzenia podkladów?to to raczej w sekwencerze sie robi.....na instrumencie co najwyzej sie gra
...
No chyba że workstation, ale z postów kolegi wynika, że raczej szuka on instrumentu do elektroniki (wiem, niedokładne określenie, ale za rano jest...).
Instrument do tworzenia podkładów
- Soundscape
- Kontakt:
Re: Instrument do tworzenia podkładów
......genialnie ... JESZCZE 3 OSOBY ... ale czad !...
Ja też jestem ciekaw,co tam wycisnołeś z tych vst-ków...4 osoby?...
To ja bede 5! Tez chetnie poslucham.
A tak na marginesie przez 7 lat to mozna by nie jednego gejspejsa zmajstrować, a jak ktoś nie lubi gejspejsow to chociaz na darmowym ovh mozna kilka empeczy pod prostym interfacem podpiac, a czestowanie linkami nie musi byc wcale az takie pracochlonne. I nie musi to byc zaraz przechwalanie czy udowadnianie tylko poszukiwanie obiektywnej oceny vs ja i moj geniusz ;).
A do podkladow na pc polecam cubasowy drum editor albo reasona z re-birthem ale przy cenie drugiego to chyba juz lepiej poszukac jakiegos electriba na allegro, a taki roland MC-909, ktorego mozna juz za 3000 na wyrwac mysle ze wpelni zadowolilby zainteresowanego.
Pozdrawiam!
Ja też jestem ciekaw,co tam wycisnołeś z tych vst-ków...4 osoby?...
To ja bede 5! Tez chetnie poslucham.
A tak na marginesie przez 7 lat to mozna by nie jednego gejspejsa zmajstrować, a jak ktoś nie lubi gejspejsow to chociaz na darmowym ovh mozna kilka empeczy pod prostym interfacem podpiac, a czestowanie linkami nie musi byc wcale az takie pracochlonne. I nie musi to byc zaraz przechwalanie czy udowadnianie tylko poszukiwanie obiektywnej oceny vs ja i moj geniusz ;).
A do podkladow na pc polecam cubasowy drum editor albo reasona z re-birthem ale przy cenie drugiego to chyba juz lepiej poszukac jakiegos electriba na allegro, a taki roland MC-909, ktorego mozna juz za 3000 na wyrwac mysle ze wpelni zadowolilby zainteresowanego.
Pozdrawiam!
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów
Jeśli szukasz gotowców to ja polecam, Nexusa, Hypersonic'a 2 albo Colossus'a. To chyba najbardziej godne polecenia banki brzmień. Z takich mniejszych to... polecam Nostalgie, Scaned synth, Z3ta, Massive, Albino i Predator.
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
heh wy nie widzicie ze koles to zaczynajacy amator nie znajacy sie zbytnio na rzeczy?
on pyta o vst w ktorych beda dobre presety bo generowac zapewne nawet niepotrafi a wy mu polecacie nordy i hardware , wnioskujcie cos po wypowiedziach ludzi a nie robicie z siebie prosow i blyszczycie wiedza ktorej on nieczai
on pyta o vst w ktorych beda dobre presety bo generowac zapewne nawet niepotrafi a wy mu polecacie nordy i hardware , wnioskujcie cos po wypowiedziach ludzi a nie robicie z siebie prosow i blyszczycie wiedza ktorej on nieczai
...heh wy nie widzicie ze koles to zaczynajacy amator nie znajacy sie zbytnio na rzeczy?
on pyta o vst w ktorych beda dobre presety bo generowac zapewne nawet niepotrafi a wy mu polecacie nordy i hardware , wnioskujcie cos po wypowiedziach ludzi a nie robicie z siebie prosow i blyszczycie wiedza ktorej on nieczai...
Ja mu podałem banki brzmień.
on pyta o vst w ktorych beda dobre presety bo generowac zapewne nawet niepotrafi a wy mu polecacie nordy i hardware , wnioskujcie cos po wypowiedziach ludzi a nie robicie z siebie prosow i blyszczycie wiedza ktorej on nieczai...
Ja mu podałem banki brzmień.
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
Hehe, jak chłopak Fruit of the loop'a ogarnia i mu nie podchodzi no to chyba pora w hardwarze pogrzebać... Ja podobnie zaczynałem, od x-station kupionym pod fruta. Chyba nawet raz go podpiołem ;)
muzyka dobra (od ciężkich brzmień po lajtową elektronikę), zbieracz hardwaru od czasu zakupienia pierwszego :D, hobbistycznie paralotniarstwo, pasjonat muzyki, raczkujący twórca z ambicją grania live-actów
mam FL Studio lecz VST które są w nim zainstalowane, nie spełniają moich oczekiwań i założę się że większości innych użytkowników również
Ja tam z 3xosc jestem zadowolony i czesciej korzystam z niego niz z sytrusa :D
A sytrus ma zbyt charakterystyczne brzmienie dlatego jest do tyłka ;]
...mam FL Studio lecz VST które są w nim zainstalowane, nie spełniają moich oczekiwań i założę się że większości innych użytkowników również
...
Przecież to brzmienie można zmienić ;P
...
Przecież to brzmienie można zmienić ;P