Więcej wejść i wyjść

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Łukasz1985
Re: Więcej wejść i wyjść

Post autor: Łukasz1985 » środa 29 paź 2008, 15:35

Przejzalem duzo interfejsow firewire i najchetniej kupilbym MOTU 828MK3 ale jak czytam te wszystkie opinie ze sie psuja i nie dzialaja nawet jak sa nowe to sam nie wiem Mam firewire z karty E_MU1212m uzywam karty ESI JUL@ bo emu sie zepsula ale firewire dziala. Alternatywa jest dla mnie Focusrite SAFFIRE PRO 26 I/O

Napiszcie co o tym myslicie.
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)

Awatar użytkownika
PoTinA

Post autor: PoTinA » środa 29 paź 2008, 15:49

...Przejzalem duzo interfejsow firewire i najchetniej kupilbym MOTU 828MK3 ale jak czytam te wszystkie opinie ze sie psuja i nie dzialaja nawet jak sa nowe to sam nie wiem Mam firewire z karty E_MU1212m uzywam karty ESI JUL@ bo emu sie zepsula ale firewire dziala. Alternatywa jest dla mnie Focusrite SAFFIRE PRO 26 I/O

Napiszcie co o tym myslicie....
JA wlasnie uzywam MOTU 828 mk3 przez port firewire w karcie EMU 1212m, wszystko dziala poprawnie a sam interface ma dobry sound i spore mozliwosci jezeli chodzi o we/wy.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Łukasz1985

Post autor: Łukasz1985 » wtorek 04 lis 2008, 15:57

Witam ponownie! Jestem juz szczesliwym posiadaczem Universal Audio 710-Twin Finity. Podpiolem go bezposrednio do karty ale mam taki probelm slysze wokal tylko w jedej sluchawce jak wlacze odsluch w karcie. Wychodzi na to ze jestem zmuszony podpiac preamp do wejscia liniowego w Compact 4...Czy to bedzie tak jakbym przepuscil sygnal z UA przez preamp Compact 4? Czy poprostu pujdzie jak instrument itp? Bo bende podpinal prze wejscie combo (to na canon lub na jack) Kupilbym MOTU828MK3 ale w tej chwili nie mam do wydania takiej sumy, musze jeszcze troche poczekac.

Pozdrawiam Łukasz.

Awatar użytkownika
Łukasz1985

Post autor: Łukasz1985 » wtorek 04 lis 2008, 18:06

...Witam ponownie! Jestem juz szczesliwym posiadaczem Universal Audio 710-Twin Finity. Podpiolem go bezposrednio do karty ale mam taki probelm slysze wokal tylko w jedej sluchawce jak wlacze odsluch w karcie. Wychodzi na to ze jestem zmuszony podpiac preamp do wejscia liniowego w Compact 4...Czy to bedzie tak jakbym przepuscil sygnal z UA przez preamp Compact 4? Czy poprostu pujdzie jak instrument itp? Bo bende podpinal prze wejscie combo (to na canon lub na jack) Kupilbym MOTU828MK3 ale w tej chwili nie mam do wydania takiej sumy, musze jeszcze troche poczekac.

Pozdrawiam Łukasz....
Odwoluje pytanie juz sobie poradzilem...

ODPOWIEDZ