Przypomniała mi się zabawna historia z przed około 2 miesięcy. Pojechałem z 3-ma znajomymi włochami na jakąś degustację włoskiego żarcia u dystrybutora włoskich specjałów na Belgię.
Przed wejściem stał stary żółty Fiat 500 ( 60'-70' ? ) jako dekoracja , załadowany kartonami jak garbus w reklamie IKEA na kilka metrów w gorę. Ten fiacik jest tak mały i śmieszny , że ludzie o wzroście powyżej 140 cm pewnie tam nie wchodzą

A ja pewnie za darmo bym go nie wziął. Spytałem więc kumpli włochów ile takie auto kosztuje ? Po chwili oliwka utknęła mi w gardle jak uslyszałem , że ceny tych małych staroci dochodzą do 10.000 euro ! Po czym powiedziałem " za takie badziewie tyle kasy ? za 10.000 euro masz super auto na mega wypasie !" Do konca życia nie zapomnę miny tych kolesi. To wyglądało tak jakbym powiedział coś na ich matki

Po czym po chwili zaczeli po mnie jechać , że to jest właśnie SUPER AUTO !
Także MB , te moje graty to są właśnie dla mnie odpowiedniki włoskiego Fiata 500
[addsig]
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...