Bębny do pop/dance
Witam. Proszę o radę. Muszę kupić jakiś pakiet bębnów. Generalnie potrzebuję bębny do pop/dance oraz jakies bardzo dobre werble akustyczne. W co warto wejść. Nagrania demo nie zawsze oddają całą prawdę. Proszę o doświadczenia z pracy z takimi programami. Jeśli to możliwe to jakiś krajowy dystrybutor
Re: Bębny do pop/dance
Witam. Ja pracuje na FruityLoops Studio chyba 8 z tego co pamietam. Układam klocki i tyle. Wydaje mi się że w pop-ie nie potrzebne są kreszenda, czy tremola. Stopa, werbel to podstawa. Generalnie rzecz ujmując wg mnie - brzmi. Jesli byłbyś zainteresowany, mogę podesłać ewrble. Mam ich kilka. Na stronie www.jesienni.pl w dziale mp3 jest parę nagrań - niedokończonych wprawdzie, jednak we wszystkich bębny były robione właśnie przeze mnie w tym programie.
Pasjonat muzyczny, mikser in the box.
Wydaje mi się że w pop-ie nie potrzebne są kreszenda, czy tremola. Stopa, werbel to podstawa.
Gratuluje podejścia :) na codzień tworzę muzykę głównie dance, i pochodne i wierz mi że często korzysta się z takich dobrodziejstw:)
Gratuluje podejścia :) na codzień tworzę muzykę głównie dance, i pochodne i wierz mi że często korzysta się z takich dobrodziejstw:)
...Witam. Ja pracuje na FruityLoops Studio chyba 8 z tego co pamietam. Układam klocki i tyle. Wydaje mi się że w pop-ie nie potrzebne są kreszenda, czy tremola. Stopa, werbel to podstawa. Generalnie rzecz ujmując wg mnie - brzmi. Jesli byłbyś zainteresowany, mogę podesłać ewrble. Mam ich kilka. Na stronie http://www.jesienni.pl w dziale mp3 jest parę nagrań - niedokończonych wprawdzie, jednak we wszystkich bębny były robione właśnie przeze mnie w tym programie....
... Ja pracuje na FruityLoops Studio chyba 8 z tego co pamietam ...
Ciekawe czy koleś pamięta skąd sciagał tego FL.
... Wydaje mi się że w pop-ie nie potrzebne są kreszenda, czy tremola. Stopa, werbel to podstawa...
Kreszendo i tremolo to nic, do popu potrzebny jest jeszcze popfilter zamiast naciagu do werbla - jak sama nazwa mówi i rozumując zagadnienie jak Kolega, to muzyka POP bez POPfiltra nie bedzie brzmiała, oj nie będzie.
Na stronie http://www.jesienni.pl w dziale mp3 jest parę nagrań - niedokończonych wprawdzie, jednak we wszystkich bębny były robione właśnie przeze mnie w tym programie....
Nic dodać, nic ująć. Wszystko wiadome. Jaka wypowiedź, taka muzyka - zresztą nic dziwnego..., heh!
... Wydaje mi się że w pop-ie nie potrzebne są kreszenda, czy tremola. Stopa, werbel to podstawa...
Kreszendo i tremolo to nic, do popu potrzebny jest jeszcze popfilter zamiast naciagu do werbla - jak sama nazwa mówi i rozumując zagadnienie jak Kolega, to muzyka POP bez POPfiltra nie bedzie brzmiała, oj nie będzie.
Na stronie http://www.jesienni.pl w dziale mp3 jest parę nagrań - niedokończonych wprawdzie, jednak we wszystkich bębny były robione właśnie przeze mnie w tym programie....
Nic dodać, nic ująć. Wszystko wiadome. Jaka wypowiedź, taka muzyka - zresztą nic dziwnego..., heh!
dobreee

Uprzejmie proszę o pomoc i dobrą radę.
- midishiner
Na stronie www.jesienni.pl w dziale mp3 jest parę nagrań
O mamo!!! gdzie można was posłuchać live??????? chcę bilet!!
O mamo!!! gdzie można was posłuchać live??????? chcę bilet!!
Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009
artist drums/stylus