Dobre brzmienia VST

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
stg
Re: Dobre brzmienia VST

Post autor: stg » czwartek 23 paź 2008, 19:27

Do dyskoteki super się nadaje Hypersonic 2. Dużo brzmień i wszystkie na pełnej k...;)

Co do darmowych pian/fortepianów to ja nieodmiennie polecam True Pianos. Darmowe w pełni nie jest, ale ze stronki można zassać 40dniowe demo. Piano jest naprawdę zajebiste. Jak dla mnie jedna z najlepszych wtyczek. Zresztą pisałem juz o tym na forum.
pozdro!

Awatar użytkownika
kotononami

Post autor: kotononami » czwartek 23 paź 2008, 19:27

widze Panowie ze lubicie sie czepiac slow .no cóż każdy lubi co innego he.a te 200$ to moze nie cena zaporowa, ale taka na ktora bede musial ciułać troche czasu,biorac pod uwage ze sie ucze nie pracuje.ale dobra.dzieki za odp.jak komus sie jeszcze cos przypomni to piszcie!!

Awatar użytkownika
kuba-core

Post autor: kuba-core » czwartek 23 paź 2008, 20:13

...widze Panowie ze lubicie sie czepiac slow .no cóż każdy lubi co innego he.a te 200$ to moze nie cena zaporowa, ale taka na ktora bede musial ciułać troche czasu,biorac pod uwage ze sie ucze nie pracuje.ale dobra.dzieki za odp.jak komus sie jeszcze cos przypomni to piszcie!! ...

omnisphere bierz od spectrasonicsa, nauczysz sie obslugowac to na dlugi czas starczy, co do pianin to mi najlepiej sprawdza sie dodatek do nexusa peter siedlaczeks piano, latwo siedza mi w grubym miksie nawet
IMAO

Awatar użytkownika
KazZ

Post autor: KazZ » czwartek 23 paź 2008, 22:02

a ja polece mniejsze a bardzo dobrze brzmiace wtyki z Edirola:
Super Quartet - glownie do pianin [jak dla mnie niepotrzeba mi lepszych]
Orchestral - deciaki, smyczki itp...
[Post edytowany przez Admina w dniu 23/10/2008]

Awatar użytkownika
estbeatz

Post autor: estbeatz » piątek 24 paź 2008, 01:03

Zawsze możesz poszukać jakiś wtyczek nahttp://www.kvraudio.com/. Masz tam propozycje komercyjne, ale też możesz sobie poszukać czegoś za free. Może znajdziesz coś interesującego.

orbita77

Post autor: orbita77 » piątek 24 paź 2008, 10:41

mam dylemat co jest lespsze i co lepiej brzmi: instrumenty programowe czy normalne sprzetowe syntezatory ( cena nie gra roli)

Awatar użytkownika
Akton

Post autor: Akton » piątek 24 paź 2008, 10:44

...a ja polece mniejsze a bardzo dobrze brzmiace wtyki z Edirola:
Super Quartet - glownie do pianin [jak dla mnie niepotrzeba mi lepszych]
Orchestral - deciaki, smyczki itp...
[Post edytowany przez Admina w dniu 23/10/2008]...
Pianina w Edirolu, powiedzmy sobie szczerze, są zaledwie takie sobie, ale Orchestral - polecam również.
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO

ODPOWIEDZ