Witam! mam zapytanie do wszystkich w temacie, pracuje na wyżej wymienionych programach (FL StudioXXL 8 i Adobe Audition3) dotychczas korzystałem z PC ale ostatnio zakupiłem laptopa o lepszych parametrach i postanowiłem na nim kontynuować prace przy swoich projektach, niestety pojawił mi sie problem, a mianowicie nie moge pracować jednoczesnie na FL i Audition , co prawda programy sie uruchomiają FL działa bez problemu a w Audition załadowany projekt uruchamia sie ale nie słychać dzwięku (gdy wyłącze FL automatycznie dzwięk sie pojawia) co to może być , może źle mam coś ustawione ?
mój sprzęt : HP Pavilion 2x2,4ghz Amd , 4gb ram, GeForce 8400, + M-audio Fast track Pro + KRK rokit Rp-5
FL Studio XXL8 + Adobe Audition 3
Re: FL Studio XXL8 + Adobe Audition 3
wystarczy ze dzialasz na asio i odpalisz tylko jeden program(znaczy zagra)
...wystarczy ze dzialasz na asio i odpalisz tylko jeden program(znaczy zagra)...
No mam ustawione Asio4all ale potrzebuje korzystać z obu programów , męczące jest wyłaczanie i właczanie FL co chwile, tylko po to żeby usłyszeć dźwięk w Audition , w moim starym PC nie było takiego problemu minimalizowałem jeden program i działałem na drugim i na odwrót, da sie coś z tym zrobić ?
No mam ustawione Asio4all ale potrzebuje korzystać z obu programów , męczące jest wyłaczanie i właczanie FL co chwile, tylko po to żeby usłyszeć dźwięk w Audition , w moim starym PC nie było takiego problemu minimalizowałem jeden program i działałem na drugim i na odwrót, da sie coś z tym zrobić ?
szukaj takiej funkcji w adobe - release audio driver in background lub share drivers
podobnie jest w sonarze - we frucie niestety nie wiec jak pierwszy zostanie odpalony to nie zwolni
podobnie jest w sonarze - we frucie niestety nie wiec jak pierwszy zostanie odpalony to nie zwolni