Czy ktoś posiada preamp ISA 428 ??
Mam taki do testów i strasznie się grzeje....
Czy to narmalne żeby taki preamp parzył???
Focusrite Isa 428
- zebromirrrr
Re: Focusrite Isa 428
...Czy ktoś posiada preamp ISA 428 ?
Czy to narmalne żeby taki preamp parzył???...
mam isa 428 no i grzeje sie troche no ale nie do przesady.nie zeby sie mozna poparzyc.pozdrawiam
Czy to narmalne żeby taki preamp parzył???...
mam isa 428 no i grzeje sie troche no ale nie do przesady.nie zeby sie mozna poparzyc.pozdrawiam
www.studiosquat.pl
- somebody-someone
Mam to u siebie i nie zauważyłem, żeby tak się grzał.. Jedyny problem to fakt, iż wysiadł mi phantom.. działa od czasu do czasu. Poza tym, żadnych problemów.
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..
Temperatura na obudowie z tyłu od kartą adat to między 50 a 60 stopni celsjusza!!!
Martwie się troche
Martwie się troche
nie wiem czy to pomocne - ale koledze GreatRiver (podobna konstrukcja) tez sie grzeje cholernie - a tam jest tylko jeden preamp - a tu cztery. Zasilanie niby jedno - ale nie dziwie sie teraz z eniektore preampy maja zewnetrzny zasilacz - szczegolnie te tansze :)
Widocznie taki jego urok!
A tak powaznie - mysle ze Joachim powinien sie wypowiedziec na ten temat .On zna te zabawki na wylot !
Pozdrawiam
A tak powaznie - mysle ze Joachim powinien sie wypowiedziec na ten temat .On zna te zabawki na wylot !
Pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
...Temperatura na obudowie z tyłu od kartą adat to między 50 a 60 stopni celsjusza!!!
Martwie się troche...
Nie martw się Pająku. "Ten typ tak ma" i adatowskie karty w 428 grzęją się bardzo a nawet parzą. Na forum Sprzętowych Dziwek też wielu uzytkowników tego preampu o tym wspomina. Radzą sobie róznie - jeden zamieścił nawet zdjecie wentylatora za rackiem. 828 ma już ponoć usprawnioną kartę adat co tak się nie grzeje już.
Martwie się troche...
Nie martw się Pająku. "Ten typ tak ma" i adatowskie karty w 428 grzęją się bardzo a nawet parzą. Na forum Sprzętowych Dziwek też wielu uzytkowników tego preampu o tym wspomina. Radzą sobie róznie - jeden zamieścił nawet zdjecie wentylatora za rackiem. 828 ma już ponoć usprawnioną kartę adat co tak się nie grzeje już.
Bardzo dziękuje za pomoc!!!
Troche to nie rozsądne konstruować preamp umieszczając kwarc koło gorącego zasilacza....
Troche to nie rozsądne konstruować preamp umieszczając kwarc koło gorącego zasilacza....