Wszystkie porty midi w komputerze mam zajęte. Mam również oddzielnego huba, którego porty też są zajęte. Nie chcę kupować kolejnego rozgałęzienie, bo nie sądzę, żeby działało to dobrze. Już teraz czasami urządzenia na USB nie są rozpoznawane i muszę je przepinać. ALE nie w tym rzecz. Chociaż z tym związana.
Jako że mam wolnych kilka slotów PCI, to chciałbym kupić interfejs MIDI na PCI. Wystarczy jedno wejście i jedno wyjście. Fajnie byłoby, gdyby miał on "standardowe" gniazda MIDI takie, jak w kartach dźwiękowych. Gdzie mam tego szukać? Bo nie ukrywam, że troszkę przeszukałem, ale mam tylko większy mętlik w głowie.
.
Interfejs MIDI na PCI, 1 "standardowe" wejście/1"standardowe" wyjście.
Interfejs MIDI na PCI
Re: Interfejs MIDI na PCI
niestety bedziesz mial powazny problem - ciezko wogole teraz takowe znalezc - chyba ze z karta
co do usb pamietaj o jednej bardzo waznej kwestii - 2 porty usb to jeden hub (w komputerze) - wiec jak podlaczysz dwa urzadzenia to laczna przepustowosc(a tak jest podawana - przepustowosc nie jest liczona dla jednego portu tylko dla huba - tak samo zasilanie) spada na leb
polecam ci dokpupienie karty pci z usb z 4 portami

co do usb pamietaj o jednej bardzo waznej kwestii - 2 porty usb to jeden hub (w komputerze) - wiec jak podlaczysz dwa urzadzenia to laczna przepustowosc(a tak jest podawana - przepustowosc nie jest liczona dla jednego portu tylko dla huba - tak samo zasilanie) spada na leb
polecam ci dokpupienie karty pci z usb z 4 portami
Re: Interfejs MIDI na PCI
polecam ci dokpupienie karty pci z usb z 4 portami...
Dzięki. Na to nie wpadłem :)
Dzięki. Na to nie wpadłem :)