Witajcie!
Czy ktoś z Was może polecić jakieś biblioteki sampli z brzmieniami Bałkańskimi pojedyncze sample oraz loopy mile widziane. głównie brzmienia instrumentów perkusyjnych mnie interesują ale także egzotyczne leady grające w inszych skalach i inne charakterystyczne brzmienia tej kultury.
Dzięki za wskazówki!
Sample bałkańskie
- midishiner
Re: Sample bałkańskie
...Witajcie!
Czy ktoś z Was może polecić jakieś biblioteki sampli z brzmieniami Bałkańskimi pojedyncze sample oraz loopy mile widziane. głównie brzmienia instrumentów perkusyjnych mnie interesują ale także egzotyczne leady grające w inszych skalach i inne charakterystyczne brzmienia tej kultury.
Dzięki za wskazówki!...
uuu, Velciu, czyżby Dpolo aż tak bardzo wyewoluowało:) heh, co do sampli to polukaj w IK Multimedia, coś do sample tanka było fajnego kiedyś z takich klimatów. pozdr T.O.
Dzięki za wskazówki!...
uuu, Velciu, czyżby Dpolo aż tak bardzo wyewoluowało:) heh, co do sampli to polukaj w IK Multimedia, coś do sample tanka było fajnego kiedyś z takich klimatów. pozdr T.O.
Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009
uuu, Velciu, czyżby Dpolo aż tak bardzo wyewoluowało:)
Wiesz - DP nie ewoluowało aż tak bardzo;) Ale prócz discopolo robię milion innych projektów - od reklam do radio przez zlecenia dla TV kończąc tym razem na zleceniu z teatru na jakiś numer klimatyczny w takowych brzmieniach:)
Chyba się zdecyduję na SoundStorm2 - duuużo fajnych brzmień bębnów - ale szukam dalej:)
- mr-hammond
Ja podepnę sie pod temat gdyż szukam zaspiewek okrzyków rosyjskich, ukraińskich itd. Raz pytałem bez odzewu może do tego czasu ktoś coś znalazł ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pamiętam Twój post ale nie pomogę bo nic takiego nie spotkałem nigdy.
ja pytalem o mzuyke antyczna - ktos wyslal mi link do ILIO ORIGIN - strasznie tam krzycza - moze i w poszukiwanych jezykach
PRzejrzyj Bestservice.de - ja tam widzialem przynajmniej 2 takie biblioteki. jest tez cos chyba EastWesta z potrzebnymi dzwiekami.
ew. idz na bazar z nagrywarka :)
PRzejrzyj Bestservice.de - ja tam widzialem przynajmniej 2 takie biblioteki. jest tez cos chyba EastWesta z potrzebnymi dzwiekami.
ew. idz na bazar z nagrywarka :)
- mr-hammond
Wlasnie powrociłem ze Szwajcarii i żałowałem że nie mam żadnego rejestratora gdyż poznałem Turka który mi takie rzeczy oryginalne śpiewał że głowa boli :)
Teraz mam nauczkę wozić ze sobą prosty rejestrator :(
Teraz mam nauczkę wozić ze sobą prosty rejestrator :(