Sample bałkańskie

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:
Sample bałkańskie

Post autor: Velu » niedziela 19 paź 2008, 15:53

Witajcie!

Czy ktoś z Was może polecić jakieś biblioteki sampli z brzmieniami Bałkańskimi pojedyncze sample oraz loopy mile widziane. głównie brzmienia instrumentów perkusyjnych mnie interesują ale także egzotyczne leady grające w inszych skalach i inne charakterystyczne brzmienia tej kultury.

Dzięki za wskazówki!

Awatar użytkownika
midishiner

Re: Sample bałkańskie

Post autor: midishiner » niedziela 19 paź 2008, 22:02

...Witajcie!

Czy ktoś z Was może polecić jakieś biblioteki sampli z brzmieniami Bałkańskimi pojedyncze sample oraz loopy mile widziane. głównie brzmienia instrumentów perkusyjnych mnie interesują ale także egzotyczne leady grające w inszych skalach i inne charakterystyczne brzmienia tej kultury.

Dzięki za wskazówki!...
uuu, Velciu, czyżby Dpolo aż tak bardzo wyewoluowało:) heh, co do sampli to polukaj w IK Multimedia, coś do sample tanka było fajnego kiedyś z takich klimatów. pozdr T.O.
Lucas May On Tour
5-21.V.2009

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » niedziela 19 paź 2008, 22:23

uuu, Velciu, czyżby Dpolo aż tak bardzo wyewoluowało:)

Wiesz - DP nie ewoluowało aż tak bardzo;) Ale prócz discopolo robię milion innych projektów - od reklam do radio przez zlecenia dla TV kończąc tym razem na zleceniu z teatru na jakiś numer klimatyczny w takowych brzmieniach:)

Chyba się zdecyduję na SoundStorm2 - duuużo fajnych brzmień bębnów - ale szukam dalej:)

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » poniedziałek 20 paź 2008, 13:18

Ja podepnę sie pod temat gdyż szukam zaspiewek okrzyków rosyjskich, ukraińskich itd. Raz pytałem bez odzewu może do tego czasu ktoś coś znalazł ?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:

Post autor: Velu » poniedziałek 20 paź 2008, 13:24

Pamiętam Twój post ale nie pomogę bo nic takiego nie spotkałem nigdy.

Peta

Post autor: Peta » poniedziałek 20 paź 2008, 13:39

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » poniedziałek 20 paź 2008, 13:40

ja pytalem o mzuyke antyczna - ktos wyslal mi link do ILIO ORIGIN - strasznie tam krzycza - moze i w poszukiwanych jezykach

PRzejrzyj Bestservice.de - ja tam widzialem przynajmniej 2 takie biblioteki. jest tez cos chyba EastWesta z potrzebnymi dzwiekami.

ew. idz na bazar z nagrywarka :)

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » poniedziałek 20 paź 2008, 14:06

Wlasnie powrociłem ze Szwajcarii i żałowałem że nie mam żadnego rejestratora gdyż poznałem Turka który mi takie rzeczy oryginalne śpiewał że głowa boli :)
Teraz mam nauczkę wozić ze sobą prosty rejestrator :(

ODPOWIEDZ