Sklepy w USA (zachód) ...

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
poet-1
Sklepy w USA (zachód) ...

Post autor: poet-1 » poniedziałek 22 wrz 2003, 19:22

Czesc,

To dziwne pytanie dotyczy ewentualnych osob które się orientuja gdzie dokladnie znajduja się salony muzyczne w miastach: Las Vegas oraz w Los Angeles (w miare dokładnie):)

(mam zamiar kupic karte Aardvark LX6-340$,odlsluchy Hafler M5-170$,pady Akai MPD16)

dzieki !

diggin' in the crates

Awatar użytkownika
tomekttt

Re: Sklepy w USA (zachód) ...

Post autor: tomekttt » poniedziałek 22 wrz 2003, 19:27

...Czesc,

To dziwne pytanie dotyczy ewentualnych osob które się orientuja gdzie dokladnie znajduja się salony muzyczne w miastach: Las Vegas oraz w Los Angeles (w miare dokładnie):)

(mam zamiar kupic karte Aardvark LX6-340$,odlsluchy Hafler M5-170$,pady Akai MPD16)

dzieki !

...

Los Angekles:

Guitar Center - Sunset Blvd. 200 m na Zach. od skrzyżowania z La Brea

Sam Ash - Sunset Blvd. w kierunku La Cienega

na Sunset znajdziesz ok. 10 sklepów ze sprzętem

ale najlepiej Guitar Center i Sam Ash - tanio !!!

AJP

DogHead

Post autor: DogHead » poniedziałek 22 wrz 2003, 19:38

W Los Angeles i okolicach jest sklepow wiecej niz w niejednym kraju (a Polsce na pewno)... ale to co jest na Sunset w Hollywood powinno Cie zadowolic.

W Las Vegas Guitar Center, 3085 E. Tropicana Avenue, Las Vegas, NV 89121.

Od Stripu (Las Vegas Blvd) jedziesz tak jak w strone lotniska McCarran, zjazd na lotnisko zostawiasz po prawej, jedziesz prosto w kierunku Highway 515, sklep jest po prawej stronie w duzym kompleksie handlowym kolo Wal-Mart'a.

mahmed

Post autor: mahmed » wtorek 23 wrz 2003, 11:47

dziekuje serdecznie !!!

pozdrawiam

poet-1
pozdrawiam wszystkich :)

Wojtek1980

Post autor: Wojtek1980 » środa 19 wrz 2007, 12:39

Witam!
Mam podobne pytanie: chodzi mi o sklepy w Toronto i w Chicago. Będę w Stanacha na początku października (jakieś 2,5 tygodnia). Znacie adresy konkretnych sklepów które możnaby tam odwiedzić i których strony są w internecie?

Jeszcze jedno: co "w szczególności" opłaca się tam kupić (mam trochę kasy do wydania na sprzęt:), jeśli chodzi o sprzęt studyjny, typu przedwzmiacniacze, mikrofony, monitory... Widziałem że klawisze są tam dużo tańsze.

Będę wdzięczny za pomoc i wszelkie sugestie co do zakupów :)
Pozdrawiam
Wojtek
Korg 01/W pro, Korg X50, Yamaha P-70.

ODPOWIEDZ