...No i mam dylemat, bo przeliczjac, przy zakupie Duende i wszystkich wtyczek i tak to taniej mnie wyniesie nizeli PC i MD3 z Tube Techem, ale... przelecialem forum i wyszukalem ze Duende strasznie opoznia granie w realu gdzy zapieta jest wtyczka na intr. vst. ...
Przepraszam, ale jak tak stawiasz sprawe i takie masz priorytety, to czy rozwazales zakup podkaszarki do trawnika? Ewentualnie iphona?
Pytanie o karty z DSP
Re: Pytanie o karty z DSP
przelecialem forum i wyszukalem ze Duende strasznie opoznia granie w realu gdzy zapieta jest wtyczka na intr. vst. ...
IMHO bez sensu :(
Myslisz, ze jak w studio, w ktorym sa prawdziwe urzadzenia, ktore symuluje Duende lub PoCo, podczas nagran sie wlacza ten wszystki sprzet? Chocby nawet na odsluch muzykow?
Myslisz, ze jak w studio, w ktorym sa prawdziwe urzadzenia, ktore symuluje Duende lub PoCo, podczas nagran sie wlacza ten wszystki sprzet? Chocby nawet na odsluch muzykow?
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
......No i mam dylemat, bo przeliczjac, przy zakupie Duende i wszystkich wtyczek i tak to taniej mnie wyniesie nizeli PC i MD3 z Tube Techem, ale... przelecialem forum i wyszukalem ze Duende strasznie opoznia granie w realu gdzy zapieta jest wtyczka na intr. vst. ...
Przepraszam, ale jak tak stawiasz sprawe i takie masz priorytety, to czy rozwazales zakup podkaszarki do trawnika? Ewentualnie iphona?...
Niestety nie mam trawnika.
Przepraszam, ale jak tak stawiasz sprawe i takie masz priorytety, to czy rozwazales zakup podkaszarki do trawnika? Ewentualnie iphona?...
Niestety nie mam trawnika.
...przelecialem forum i wyszukalem ze Duende strasznie opoznia granie w realu gdzy zapieta jest wtyczka na intr. vst. ...
Myslisz, ze jak w studio, w ktorym sa prawdziwe urzadzenia, ktore symuluje Duende lub PoCo, podczas nagran sie wlacza ten wszystki sprzet? Chocby nawet na odsluch muzykow?...
Wiem ze tak nie jest, ale skoro karta ma uproscic zycie, to czemu ma tak nie byc, zeby nie bylo opoznien? Jesli czlowiek porusza sie sie wylacznie w swiecie instr. vst, to chyba normalne ze nie bedzie wylaczal wszystkich zapietych wtyczek, by cos dograc w midi - bez sensu i mija sie z celem.
Myslisz, ze jak w studio, w ktorym sa prawdziwe urzadzenia, ktore symuluje Duende lub PoCo, podczas nagran sie wlacza ten wszystki sprzet? Chocby nawet na odsluch muzykow?...
Wiem ze tak nie jest, ale skoro karta ma uproscic zycie, to czemu ma tak nie byc, zeby nie bylo opoznien? Jesli czlowiek porusza sie sie wylacznie w swiecie instr. vst, to chyba normalne ze nie bedzie wylaczal wszystkich zapietych wtyczek, by cos dograc w midi - bez sensu i mija sie z celem.