problem z odblokowaniem ABLETONa 6
Witam . Mam problem z oprogramowaniem ktore dostalem do pewnego produktu (pelna wersja) . Jest instalka z programem i key . Po zainstalowaniu programu wpisuje numer , po pierwszym wlaczeniu progsa , i wpisuje numer ktory okazuje sie byc bledny . Zajerestrowalem key na stronie abletona i wszystko powinno byc ok ale dalej blad . W czym moze byc problem ?(mam gwarancje) Pozdrawiam .
Re: problem z odblokowaniem ABLETONa 6
...Witam . Mam problem z oprogramowaniem ktore dostalem do pewnego produktu (pelna wersja) . Jest instalka z programem i key . Po zainstalowaniu programu wpisuje numer , po pierwszym wlaczeniu progsa , i wpisuje numer ktory okazuje sie byc bledny . Zajerestrowalem key na stronie abletona i wszystko powinno byc ok ale dalej blad . W czym moze byc problem ?(mam gwarancje) Pozdrawiam ....
Najlepiej zrobisz jak napiszesz do dystrybutora oprogramowania i wtedy po podaniu pewnych informacji on poda Ci alternatywny key do TEGO produktu.
Najlepiej zrobisz jak napiszesz do dystrybutora oprogramowania i wtedy po podaniu pewnych informacji on poda Ci alternatywny key do TEGO produktu.
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio
Wygląda na to ze ten program już był aktywowany/ rejestrowany/w abletonie i nie zrobisz tego drugi raz . Do niektórych sprzętów dołaczany jest ableton ale w wersji lite.Ciekawe co kupiles że masz pełną wersje abletona,to niemożliwe.
Ja dostałem Abletona Live Lite 6 do Tascama FireOne, z tym że nówkę z dobrego sklepu, wpiałem key'a, zarejestrowałem się online automatycznie, i jest cacy. Jak masz sprzęt od kogoś, prawdopodobnie ten ktoś już to robił i może być problem, bo z tego co wiem oprócz seriala program generuje kod dla danego komputera. A jak sprzęt nowy, wal drzwiami i oknami że Ci kod nie działa i tyle, powinni coś poradzić;]
Nie ma mozliwosci odsprzedazy zarejestrowanego abletona , obojętnie w jakiej wersji. Ten pewnie był już zarejestrowany.
Jasna sprawa , trzeba oddac na gwarancje . Tylko wiecie jak to jest - czekanie , czekanie . W kazdym razie jeszcze jedna sprawa dziwna , do miksera A&H dostalem wersje Live 6 a key, po zarejestrowaniu na stronie ableton.com , okazuje sie ze jest do wersji Live 5 :) O CO CHO ? Tak czy owak trzeba bedzie zadzownic i zglsic dol gwarancji . Pozdrawiam .