Dostałem sobie dzisiaj słuchawki "JBL Reference 220". Zostawiłem sobie je na łózku....wychodze z pokoju na moment, wchodze spowrotem do pokoju...kot je gryzie... (i tutaj powinno być kilka nie całkiem sympatycznych słów)
Są przegryzione w jednym miejscu. Pytanie do jakiegoś elektryka:
Gdzie mogę to naprawić...jesli w ogóle mogę...
Będzie to miało wpływ na jakość dźwięku?
zepsute słuchawki
Re: zepsute słuchawki
Prawdopodobnie uda sie zlutowac... nie bedzie to pieknie wygladac ale na brzmienie w zadnym stopniu nie wplynie...
Elektronika nie potrzebujesz... wystarczy lutownica i osba ktora wie jak sie nia poslugiwac...
Elektronika nie potrzebujesz... wystarczy lutownica i osba ktora wie jak sie nia poslugiwac...
...Dostałem sobie dzisiaj słuchawki "JBL Reference 220". Zostawiłem sobie je na łózku....wychodze z pokoju na moment, wchodze spowrotem do pokoju...kot je gryzie... (i tutaj powinno być kilka nie całkiem sympatycznych słów)
...
ale gdzie sa pogryzione?
...
ale gdzie sa pogryzione?
...Prawdopodobnie uda sie zlutowac... nie bedzie to pieknie wygladac ale na brzmienie w zadnym stopniu nie wplynie...
Elektronika nie potrzebujesz... wystarczy lutownica i osba ktora wie jak sie nia poslugiwac......
O ile masz na mysli przegryzione przewody... a nie same przetworniki i ich korpus...
Elektronika nie potrzebujesz... wystarczy lutownica i osba ktora wie jak sie nia poslugiwac......
O ile masz na mysli przegryzione przewody... a nie same przetworniki i ich korpus...
Za....ł bym kota...

......Dostałem sobie dzisiaj słuchawki "JBL Reference 220". Zostawiłem sobie je na łózku....wychodze z pokoju na moment, wchodze spowrotem do pokoju...kot je gryzie... (i tutaj powinno być kilka nie całkiem sympatycznych słów)
...
ale gdzie sa pogryzione?...
Przegryzł około 10 cm od słuchawki, czyli chyba nie jest najgorzej. Tylko, że drucik w tych słuchawkach nie jest osłonięty gumowym kablem, a plecionym sznurkiem z materiału...tutaj chyba będzie problem, co?
...
Przegryzł około 10 cm od słuchawki, czyli chyba nie jest najgorzej. Tylko, że drucik w tych słuchawkach nie jest osłonięty gumowym kablem, a plecionym sznurkiem z materiału...tutaj chyba będzie problem, co?
.........Dostałem sobie dzisiaj słuchawki "JBL Reference 220". Zostawiłem sobie je na łózku....wychodze z pokoju na moment, wchodze spowrotem do pokoju...kot je gryzie... (i tutaj powinno być kilka nie całkiem sympatycznych słów)
...
Przegryzł około 10 cm od słuchawki, czyli chyba nie jest najgorzej. Tylko, że drucik w tych słuchawkach nie jest osłonięty gumowym kablem, a plecionym sznurkiem z materiału...tutaj chyba będzie problem, co?...
sznurek to zabezpieczenie przed zerwaniem. zlutuj zrob prowizo ekran i bedzie git
...
Przegryzł około 10 cm od słuchawki, czyli chyba nie jest najgorzej. Tylko, że drucik w tych słuchawkach nie jest osłonięty gumowym kablem, a plecionym sznurkiem z materiału...tutaj chyba będzie problem, co?...
sznurek to zabezpieczenie przed zerwaniem. zlutuj zrob prowizo ekran i bedzie git
Jest jedna podstawowa zasada
jesli masz mozliowsc to napisz do servisu czy mozesz odebrac taki kabelek, tak sie składa, ze mój stary nauczyciel od realizacji nauczył mnie, ze nie wolni łatac, sztukowac przewodów.
Będzie ładniej, praktyczniej, elektrony nie bedą złe na
Ciebie a ty bedziesz miał spokój psychiczny, ze słuchawki są jak nowe
jesli masz mozliowsc to napisz do servisu czy mozesz odebrac taki kabelek, tak sie składa, ze mój stary nauczyciel od realizacji nauczył mnie, ze nie wolni łatac, sztukowac przewodów.
Będzie ładniej, praktyczniej, elektrony nie bedą złe na
Ciebie a ty bedziesz miał spokój psychiczny, ze słuchawki są jak nowe