Koncert Jean-Michel Jarre i promo Rolanda
Miałem na myśli że jak na tak znaną firmę to mogli dołożyć chociaż z kilka biletów...
eksperymentalna, niekomercyjna elektronika
Re: Koncert Jean-Michel Jarre i promo Rolanda
...Miałem na myśli że jak na tak znaną firmę to mogli dołożyć chociaż z kilka biletów......
w sumie... masz rację. Chociaż taki bilet trudno zdobyć. I kosztuje 660 PLN
Pozdro
Groover
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
......Miałem na myśli że jak na tak znaną firmę to mogli dołożyć chociaż z kilka biletów......
Pozdro
Groover...
Groover.. nie bądź śmieszny :) Już widzę jak magazyny Rolanda Polska zostały wymłócone jak zborze na polu .. bo jest jeden bilet do wylosowania
Pozdro
Groover...
Groover.. nie bądź śmieszny :) Już widzę jak magazyny Rolanda Polska zostały wymłócone jak zborze na polu .. bo jest jeden bilet do wylosowania

Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
"Nie popadajmy w skrajności Jarre ma swój wiek i z latami traci się sprawność w ręcznym graniu takich trudnych sekwencji melodycznych "
Buhaha, dawno się tak nie uśmiałem. Rzeczywiście trudne partie i rzeczywiście zacny wiek
To oszust i tyle. Widziałem kilka koncertów. 100% playback a często instrumenty nie podpięte żadnym kablem. Poza tym sprawia wrażenie jakby nie wiedział jaki utwór jest grany. Widać jak nie trafia w te klawisze co trzeba. Może coś tam tatuś go uczył na fortepianie ale to za mało żeby zagrać na żywo przed kilkudziesięciotysięczną publicznością. Nawet jak to nie jest partia Jordana Rudesa.
Nawet jak by mi zapłacili to nie poszedłbym na taki koncert. Chociaż Oxygene i Equinox to świetne płyty (no może Equinox zalatuje trochę wiejską imprezą ale brzmienia w pytę).
Pozdrawiam
Buhaha, dawno się tak nie uśmiałem. Rzeczywiście trudne partie i rzeczywiście zacny wiek

To oszust i tyle. Widziałem kilka koncertów. 100% playback a często instrumenty nie podpięte żadnym kablem. Poza tym sprawia wrażenie jakby nie wiedział jaki utwór jest grany. Widać jak nie trafia w te klawisze co trzeba. Może coś tam tatuś go uczył na fortepianie ale to za mało żeby zagrać na żywo przed kilkudziesięciotysięczną publicznością. Nawet jak to nie jest partia Jordana Rudesa.
Nawet jak by mi zapłacili to nie poszedłbym na taki koncert. Chociaż Oxygene i Equinox to świetne płyty (no może Equinox zalatuje trochę wiejską imprezą ale brzmienia w pytę).
Pozdrawiam
Muzyk jazzowy, skrzypek, klawiszowiec.
http://www.myspace.com/bienczyckidominik
......Miałem na myśli że jak na tak znaną firmę to mogli dołożyć chociaż z kilka biletów......
Pozdro
Groover...
Śmiech na sali. 700 złotych za coś takiego? Już lepszym pomysłem byłoby się wybrać na wszystkie 3 koncerty Kraftwerka z Sacrum Profanum
Pozdro
Groover...
Śmiech na sali. 700 złotych za coś takiego? Już lepszym pomysłem byłoby się wybrać na wszystkie 3 koncerty Kraftwerka z Sacrum Profanum

Psychomaniak
.........Miałem na myśli że jak na tak znaną firmę to mogli dołożyć chociaż z kilka biletów......
Pozdro
Groover...
...
Dokładnie, sam chętnie posłuchałbym Kraftwerk albo Vangelisa.
Pozdro
Groover...

Dokładnie, sam chętnie posłuchałbym Kraftwerk albo Vangelisa.
Muzyk jazzowy, skrzypek, klawiszowiec.