Tani syntezator
fakt, że mi youtube nie działa niech Ci coś powie
to raz
a dwa- na google też niewiele nie ma
po co czytasz ten temat?
to raz
po co czytasz ten temat?
Psychomaniak
Re: Tani syntezator
...fakt, że mi youtube nie działa niech Ci coś powie
to raz
po co czytasz ten temat?...
GG: 3163591 i przestań śmiecić.
to raz
GG: 3163591 i przestań śmiecić.
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
...fakt, że mi youtube nie działa niech Ci coś powie
to raz
kiedyś jak miałem 20 lat to miałem taki etap, że ciągle szukałem nowego sprzętu. Pojęcia o syntezie zero ale graty ciągle nowe testowałem. Wybrzydzałem.
Odłożyłem na nowego jp 8080 i byłem nim zachwycony ale nie! ciągłe gadanie na forum sprawiło, że zamiast cieszyć się komponowaniem muzyki straciłem wiele lat by dojrzeć do tego, że dobry sprzęt to nie wszystko. Liczy się również pomysł i stworzenie kawałka od początku do końca. Barwy wychodzą z człeka same. Ale sprzęt musi być dobrej klasy. Oczywiście wiedza jak go użyc jest bardzo ważna.
kup cs6r i sie jej naucz. będziesz szcześliwy.
PA!
[addsig]
to raz
kiedyś jak miałem 20 lat to miałem taki etap, że ciągle szukałem nowego sprzętu. Pojęcia o syntezie zero ale graty ciągle nowe testowałem. Wybrzydzałem.
Odłożyłem na nowego jp 8080 i byłem nim zachwycony ale nie! ciągłe gadanie na forum sprawiło, że zamiast cieszyć się komponowaniem muzyki straciłem wiele lat by dojrzeć do tego, że dobry sprzęt to nie wszystko. Liczy się również pomysł i stworzenie kawałka od początku do końca. Barwy wychodzą z człeka same. Ale sprzęt musi być dobrej klasy. Oczywiście wiedza jak go użyc jest bardzo ważna.
kup cs6r i sie jej naucz. będziesz szcześliwy.
PA!
[addsig]
wkrotce sysdcom.com
minimalne i wykwintne danie z bitów
Nie przepadam za wersją rack ;) (wolę kręcić gałami)
Panowie, nabyłem d-50
Panowie, nabyłem d-50

Psychomaniak
...Nie przepadam za wersją rack ;) (wolę kręcić gałami)
Panowie, nabyłem d-50
...
a od kiedy w wersji rack nie ma gałek. mam d50 w v-syncie. po 10 latach zabawy z syntami nie kumam o co w nim chodzi. bądź zdrów ;-d
[addsig]
Panowie, nabyłem d-50

a od kiedy w wersji rack nie ma gałek. mam d50 w v-syncie. po 10 latach zabawy z syntami nie kumam o co w nim chodzi. bądź zdrów ;-d
[addsig]
wkrotce sysdcom.com
......Nie przepadam za wersją rack ;) (wolę kręcić gałami)
Panowie, nabyłem d-50
...
Gratulacje
Tylko po cholerę zmarnowałeś tyle czasu na forum skoro nasze rady były dla Ciebie bezużyteczne????? DZiwny JEst TEn ŚWiat
Panowie, nabyłem d-50

Gratulacje

Tylko po cholerę zmarnowałeś tyle czasu na forum skoro nasze rady były dla Ciebie bezużyteczne????? DZiwny JEst TEn ŚWiat

Only Hardware System: Elektrony: Machinedrum UW, Monomachine, Octatrack, AnalogFour, DSI Tempest, Korg MS-20 Mini,Yamaha Tenori-on, Waldorf Blofeld, E-mu MP-7, Korg ER-1, Eventide Space, Alesis Bitrman
Nie były bezużyteczne ;) Wezmę je pod uwagę przy zakupie następnego- mam ochotę prześcignąć AdamZa

Psychomaniak
...Nie były bezużyteczne ;) Wezmę je pod uwagę przy zakupie następnego- mam ochotę prześcignąć AdamZa
...
Pamiętaj tylko, że AdamZ wciąż " biegnie" ... może być trudno
[addsig]

Pamiętaj tylko, że AdamZ wciąż " biegnie" ... może być trudno

[addsig]
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
Nie no, trzeba przyznać ze Adam ma imponujące instrumentarium, a wszczegulności zazdroszczę mu JX-8P