Powiadasz, chodliwy, to się w razie czego wymieni na lepszy model
Jak na początek oto mi wystarczy
Niepotrzebne mi klawy za parę tysięcy na ten moment ;)...
jak sie postarasz to ex5 kupisz za 1500 zł.ale ty już wybrałeś. wolisz cs1x i posluchasz na wlasne uszy co znaczy pitu pitu. mowie ci. jak się napaliłeś to nie ma na to rady!. musisz to sprawdzić.
...
Chłopie pokaż mi sprawną EX5 za 1500zł:D żeś teraz walnął;]. Dobra oferta to gdzieś 600-700 euro, bo po tyle widziałem, plus wysyłka dużo bo dziadostwo waży około 30kg, także minimum 2500zł;-) Chyba że znalazłeś jakiegoś frajera co oddaje za półdarmo;D
Co do CS1X, spokojnie, od czegoś trzeba zacząć;] chłopak posłucha i sam stwierdzi czy mu leży czy nie....
No, a jakiś cwaniaczek sprzedaje owo za trzy kółka.
A to nie jest synth, tylko stacja robocza, bo ma jeszcze sequencer, z tego, co wyczytałem na aukcji. Jednak wygląda naprawdę świetnie, a na pewno tak brzmi jak i wygląda. Gdyby był większy budżet, to kto wie...

Mistrzu, nie cwaniak, one tyle chodzą:) I będą jeszcze droższe bo są coraz rzadsze;> To jest proszę ja Ciebie CS6X+1/5 z AN1X (2 głosy, do leadów styknie)+Yamaha VL7(modelowanie fizyczne, cudeńko)+coś od siebie - synteza FSDP (rhodesy i gitarki takie wychodzą że klękajcie narody), a wisieńką na torcie jest sampling i mój ulubieniec, kontroler wstęgowy. 6 gałek do kręcenia na żywo, jakikolwiek parametr, brzmienia zawodowe, jedyny minus to woooooooolne SCSI:/, więc raczej jako sampler mało praktyczny, ale w dobie komputerów i innych urządzeń, sampler jako ciekawostka:) a najgorsze jest ucinanie dźwięku przy zmianie barwy:/ Jedyny ból... Ale można z nim żyć:D Ogolnie sprzęt nie do zajechania, za parę lat to będzie prawdziwy Vintage^^