Czy istnieje urzadzenie-cos na zasadzie modulu brzemieniowego, ktore posiada w sobie np. brzmienia wtyczek VSTi (chociazby Atmosphere)?
Chodzi o to zeby na scenie nie bawic sie w kontroler midi i laptopa z DAW i VSTi a miec cos na przykladzie modulu brzmieniowego z tymi samymi brzmieniami
A moze istnieje takie urzadzenie do ktorego mozna wgrywac banki brzmien z wtyczek VSTi
pozdrawiam
Brzmienia VSTi w module brzmieniowym?
Mam na imie Adam, realizacja dzwieku, praca w studio, instrumenty klawiszowe itd. :) to TO co interesuje mnie najbardziej, pozdrawiam Blue_Note
Re: Brzmienia VSTi w module brzmieniowym?
...Czy istnieje urzadzenie-cos na zasadzie modulu brzemieniowego, ktore posiada w sobie np. brzmienia wtyczek VSTi (chociazby Atmosphere)?
Chodzi o to zeby na scenie nie bawic sie w kontroler midi i laptopa z DAW i VSTi a miec cos na przykladzie modulu brzmieniowego z tymi samymi brzmieniami
A moze istnieje takie urzadzenie do ktorego mozna wgrywac banki brzmien z wtyczek VSTi
pozdrawiam...
Krótka piłka - Receptor Muse
pozdrawiam...
Krótka piłka - Receptor Muse

SM PRO audio V-MACHINES
[addsig]
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
-
- Kontakt:
ktoś ma ww. produkty ? jak się sprawują. chodzi mi o stabilność, jak sie je obsługuje ? na jakiej zasadzie wgrywa sięvst ?
http://www.myspace.com/audiophone