Witam. Mam pytanie. Czy jest jakiś trener słuchu, który zapodaje dźwięk i należy "zgadnąć" jaka to nuta lub pozycja na gryfie gitary??? Jeśli tak to poproszę o nazwę, lub jakiś link do tego.
Pozdrawiam
Trenery słuchu
Słucham muzyki elektronicznej, new wave, metalu i artrocka. Gram na gitarze i basie, teraz przymierzam się do klawiszy. W muzyce szukam pasji:)))
Re: Trenery słuchu
A ja mam pytanie o trenera, który "zapodaje dźwięk i należy <> jaka to" częstotliwość - chodzi mi o mały programik (który kiedyś miałem, ale zgubiłem), którego interfejs wygląda jak korektor graficzny 31-punktowy. Miał 3-literową nazwę w stylu "PST", ale za cholerę nie mogę znaleźć.
Gdyby ktoś coś podobnego namierzył, proszę o pomoc.
Guma
gumas@o2.pl
Guma
gumas@o2.pl
reżyser dźwięku
W jakim to języku ?
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
...A ja mam pytanie o trenera, który "zapodaje dźwięk i należy <> jaka to" częstotliwość - chodzi mi o mały programik (który kiedyś miałem, ale zgubiłem), którego interfejs wygląda jak korektor graficzny 31-punktowy. Miał 3-literową nazwę w stylu "PST", ale za cholerę nie mogę znaleźć.
Guma
gumas@o2.pl...
http://sft.sourceforge.net/
hehe, wystarczylo wpisac freedback trainer w googlu
dzieki bo tez kiedys chcialem sie tym pobawic, tyle ze wylecialo mi z glowy.
od dzisiaj zaden monitor sie nie sprzegnie!!
yo!
pozdro od leo
Guma
gumas@o2.pl...
http://sft.sourceforge.net/
hehe, wystarczylo wpisac freedback trainer w googlu

dzieki bo tez kiedys chcialem sie tym pobawic, tyle ze wylecialo mi z glowy.
od dzisiaj zaden monitor sie nie sprzegnie!!
yo!
pozdro od leo