..Nie sadze ze chodzi o kase.. Raczej o wieczny niedowlad
pozdrawiam...
Raczej jedno i drugie. Wynika to, jak mi sie wydaje z samej natury organizacji Radia i TV gdzie decyzje podejmuje kolegium, czyli nikt. Nikt nie odwazy sie podpisac pod decyzja zakupu nawet durnego kompresora, zeby potem nie byc za to ciagany, dlatego potrzebne jest kolegium albo jeszcze lepiej, przetarg.
A co do kasy, to zamiast wydawac szmal na wysylanie "specjalistow", ktorzy tabunami lataja po roznych wystawach za granica zbierajac kolorowe katalogi, mozna te robote odwalic jednoosobowo przy pomocy internetu, innych srodkow telekomunikacyjnych albo wrecz zwyklej poczty.
Poza tym co sadzic o organizacji, ktora wywala szmal na nowe samochody i parkingi a potem brak inwestycji sprzetowych tlumacza brakiem funduszow.
Jesli takie sa ich priorytety, niech prowadza przedsiebiorstwo taksowkowe albo parkingi platne.
Obciach na całego
Re: Obciach na całego
Prawda jest taka że mało który wokalista potrafi zaśpiewać tyle piosenek na żywca- zawsze się mylą ,fałszują - nie wszyscy oczywiście
Weżmy np do porównania zespół Wilki- zapewne wszyscy znają - zespół większosć koncertów gra na żywca- ale nieraz nie da się słuchać tych pisków wokalisty, który poprostu nie wyrabia z wokalem.
Zespół Ich3- oni grają juz z półplaybacku bo połowe mają nagrane a drugą połowe spiewają. Troche ładniej to brzmi, podobnie stachursky.
Przyznam się że jak bym miał zaśpiewac przed dużą publicznością -zrobiół bym to z playbacku, może dlatego że też nie umiem śpiewać

Freddie Mercury miał najlepszy wokal......

jego Każda piosenka w pewnym okresie była hitem...
I'm sooorry
A tak w ogóle, korzystając z okazji do narzekania: ostatnio interesowałem się stepem i tańcem irlandzkim - to dopiero żenada, jak dźwięk stepowania jest odtwarzany...
A tak w ogóle, korzystając z okazji do narzekania: ostatnio interesowałem się stepem i tańcem irlandzkim - to dopiero żenada, jak dźwięk stepowania jest odtwarzany...